Γαλλικά Backup

09:22 12/1/2013 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Αμετανόητος

Στις 12-12-2001 δημοσιεύτηκε στον Eλληνικό και Ευρωπαϊκό τύπο αυτή η είδηση:

“17,5 δισ. «πρόστιμο» μας ζητεί ο Μπαρνιέ για το Κτηματολόγιο”

Ο κ.Μπαρνιέ τότε, ήταν ο αρμόδιος επίτροπος της Ε.Ε. για να ελέγξει το Ελληνικό έργο και τον αρμόδιο Ελληνα Υπουργό, τον κ.Λαλιώτη.

Οταν ανατρέξει κανείς στον τύπο της εποχής θα διαβάσει καταπληκτικά πράγματα.Τρομερά. Απίστευτη ιστορία. Τι να πρωτοθυμηθούμε με τον κ.Λαλιώτη…πράματα και θάματα που λέει ο θυμόσοφος Λαός. Ολοι μπορούν να ψάξουν και να διαβάσουν από μόνοι τους τι συνέβηκε τότε. Οι πιο παλιοί

θυμούνται.Προσπάθησε και η Bάσω Παπανδρέου να το μαζέψει αλλά δεν μαζευόταν. Ένα σύντομο ιστορικό του σκανδάλου εδώ.http://skandalakommaton.blogspot.gr/2009/03/blog-post_27.html

Το ζητούμενο βέβαια είναι, ότι η Ελλάδα από το 1995 προσπαθεί να αποκτήσει το Βασικό εργαλείο αποτίμησης και αξιοποίησης της περιουσίας της γης και σχεδόν 20 ολόκληρα

χρόνια παρακαλώ…!!!!! δεν έχει τελειώσει η χαρτογράφηση.

[Η εταιρία ιδρύθηκε με την κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Οικονομικών και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ (Απόφαση 81706/6085/6-10-1995/ΦΕΚ 872Β/19-10-1995). Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας και διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 2229/1994, του κωδικοποιημένου Νόμου 2190/1920, του Ν. 2308/1995 και του Ν.2664/1998, όπως ισχύουν σήμερα. Με τον νόμο 3899/17-12-2010 η εταιρία εντάχθηκε στο πεδίο εφαρμογής του ΚεφαλαίουΑ΄του ν. 3429/2005 "Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί ΔΕΚΟ". Μοναδικός μέτοχος της εταιρίας είναι το Ελληνικό Δημόσιο και η εταιρία εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.]

http://www.ktimatologio.gr/ktima/index.php?ID=qoQhyNCvtozm6ajS

Στη σελίδα του κτηματολογίου υπερηφανεύονται ακόμα και για τις επιδόσεις τους όπως στη «Βράβευση της Κτηματολόγιο ΑΕ στα Business IT Excellence Awards2012» […O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κτηματολόγιο ΑΕ, Καθ. Απόστολος Αρβανίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο επισήμανε ότι «με τη βράβευσή της, η εταιρεία αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι στην πρωτοπορία της τεχνολογίας και παρέχει σημαντικές υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και το σύνολο της δημόσιας διοίκησης».]

http://www.ktimatologio.gr/ktima/index.php?ID=cR0WeQg0CdhsrjBm&Rec_ID=2880

Τώρα εδώ βέβαια γελάει ο κάθε πικραμένος…αλλά αυτό αφήστε το για κανά άλλο επεισόδιο…θα τους «ξαναθυμηθούμε» κάποια άλλη στιγμή. Το Εθνικό κτηματολόγιο ένα έργο Πνοής και με βαθειά μεταρρυθμιστικό πνεύμα για όλα τα επίπεδα της Ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας «λιβανίζεται» από το 1995…!

Ο κ. Μισέλ Μπαρνιέ λοιπόν, στις 07/05/2012 έκανε μία δήλωση αρκετά σημαντική ξανά για τη χώρα μας. Ισως και να πέρασε στα ψιλά μέσα στον γενικό χαμό και στη φούρια των εκλογών της 06/05/2012.

Μπαρνιέ: Στα όριά τους οι Ελληνες με τη λιτότητα.http://topontiki.gr/article/34967/

Ο κ.Μπαρνιέ γνώστης και θαυμαστής της Ελλάδας είπε το προφανές.

5 χρόνια δολοφονικής ύφεσης είναι πάρα πολλά.Εξακολουθούσε όμως να υποστηρίζει την άποψη ότι : «Πρέπει να διατηρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα».

Για ποιές μεταρρυθμίσεις εννοεί ο κ. Μπαρνιέ δεν γνωρίζω ακριβώς. Μήπως εννοούσε μεταξύ άλλων, και το χτύπημα της διαφθοράς ? Για αυτό έσκασε από την συμπατριώτισσα φίλη του, το «στικάκι» ?

Λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες, η είδηση που μου θύμισε ξανά αυτές τις μέρες του Γενάρη τον κ.Μπαρνιέ, ήταν αυτή.

«Τα λεφτά σε σακούλες στον δήμαρχο!»…

…«Την άνοιξη του 1999, λίγο μετά τη έναρξη της θητείας Παπαγεωργόπουλου, οΛεμούσιας με κάλεσε στο γραφείο του. Ρώτησε ανοιχτά πώς θα μπορούσα να εκταμιεύσω χρήματα χωρίς να το αντιληφθεί κανένας» ξεκίνησε την απολογία του ο πρώην ταμίας.
Ο Σαξώνης συνέχισε, περιγράφοντας ότι μετά το 2001 τα χρήματα που έβγαιναν από το ταμείο του δήμου αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο. «Ζητούσε ολοένα περισσότερα χρήματα. Από τις 170.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο φτάσαμε στις 300.000 ευρώ μόνο για έναν μήνα. Κατάλαβα ότι τα χρήματα δεν προορίζονταν για την Αναγέννηση» είπε…
http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1549.html

Χωρίς βέβαια να ξέρουμε τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αναρωτιέμαι αν όντως συνέβαιναν αυτά τα πράγματα σε αυτήν την γκροτέσκο κατάσταση. Τι θράσος απαιτείται για να κάνεις τέτοιες δουλειές. Και το τονίζω ξανά, δεν ξέρω ποιος έπαιρνε τα χρήματα αλλά θα το μάθουμε πολύ γρήγορα. Πιστεύω η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Ολες οι ειδήσεις που αφορούν τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Ελλάδα μου θυμίζουν τονΜισέλ…Ολες.

Με έχει στιγματίσει αυτή η ιστορία…για διάφορους λόγους που δεν γίνεται να τους αναφέρω δημόσια.Θα μου πείτε, βρε Αμετανόητε πως είναι δυνατόν να κολλήσουν τα σκάνδαλα στη Θεσσαλονίκη με τον Μπαρνιέ και το κτηματολόγιο ?

Κολλάει και παρακολλάει. Ολα κολλάνε.

Γιατί δεν έβγαλε ΤΟΤΕ στη φόρα ΟΛΟΥΣ αυτούς…και αυτά που ήξερε ?

Να υποθέσω ότι κρατούσαν πάλι κανά στικάκι τότε οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για πάν ενδεχόμενο?

Οπως έκαναν και κάτι Ούννοι βορειότερα με κάποιον Χριστοφοράκο ?

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ήξεραν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι γινόταν στην Ελλάδα. Ποτέ δεν συγκρούστηκαν με αυτό το σύστημα διότι ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ και τους εξυπηρετούσε.

Γιατί ήταν ΚΑΙ αυτοί κατά βάθος διεφθαρμένοι. Και πάνω από όλους, οι τράπεζές και οι τραπεζίτες τους, που χρηματοδοτούσαν όσους «έκαναν κέφι»…

Γιατί στις 12-12-2012, 11 ακριβώς χρόνια μετά την δήλωση Μπαρνιέ για την Ελλάδα, έσκασε σαν βόμβα η έρευνα στη Φραγκφούρτη.

http://bluebig.wordpress.com/2012/12/31/2012-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CF%89%CE%BD/

Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς…και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν μπορούν εύκολα να κρυφτούν, ούτε οι Ελληνες ούτε οι Ευρωπαίοι πολιτικάντηδες.

Τι άλλαξε ? Πολλά.

11 χρόνια λοιπόν, μετά τη δήλωση Μπαρνιέ για το κτηματολόγιο αναρωτιόμουν χαζεύοντας το βλαμμένο υπολογιστή μου.

Αν λέω ΑΝ… ένας από τους επιτρόπους τύπου «Μπαρνιέ» τότε, έσπαγε την Ευρωπαϊκή ομερτά της Ελληνικής διαφθοράς θα φτάναμε σήμερα στις λίστεςΛαγκάρντ ? ΑΝ τότε ο Μπαρνιέ κάθιζε στο σκαμνί την παρέα του Σημίτη ?

ΑΝ τότε ο Μπαρνιέ αποκάλυπτε την πλήρη διάσταση του Ελληνικού φαινομένου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι Βρυξέλλες θα έκαναν κάτι ?

Θα μου πείτε…είναι δυνατόν να γινόταν ποτέ αυτό ? Ποιός από τους Ευρωπαίους Επιτρόπους είχε Αξίες πέραν του χρήματος ? Ο Μπαρνιέ θα ήταν η εξαίρεση ?

Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά οι «σύμμαχοί μας» οι Γάλλοι έπαιξαν και τότε πάρα πολλά πολιτικά παιχνίδια.

Βλέπεις, οι σοβαρές χώρες, κρατάνε πάντα backup.

Οι α-σόβαρες κρατάνε πάμπερς και σακκούλες.


Keywords
Τυχαία Θέματα