Χρυσοχοΐδης, Λοβέρδος και Σκανδαλίδης ετοιμάζουν οργανωμένη αντίδραση για τον ΓΑΠ!

12:37 5/1/2012 - Πηγή: Olympia

Οργανωμένη αντίδραση εξετάζουν για σήμερα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως οι κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Ανδρέας Λοβέρδος, ενδεχομένως και ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, με την οποία θα απορρίπτουν την εισήγηση Παπανδρέου για τη διαδοχή και θα ζητούν άμεση εκλογή νέας ηγεσίας στην Ιπποκράτους.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Real.gr,

σύμφωνα με το οποίο ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, φέρεται να θεωρεί ως συνυπεύθυνο με τον κ. Παπανδρέου όποιον δεχτεί την πρότασή του για διαρχία, ενώ άγνωστο είναι αν στην πρωτοβουλία που βρισκόταν σε εξέλιξη χθες το βράδυ θα συμμετάσχουν ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός, πολύ περισσότερο που η διαδοχή συνδέεται ευθέως με την τύχη της κυβέρνησης Παπαδήμου, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμα στιγμή για την πορεία της χώρας.

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος αποτελεί εκ των πραγμάτων και τον σημαντικότερο παράγοντα στην Ιπποκράτους κατά την παρούσα φάση, δέχεται εισηγήσεις τόσο να δεχθεί την πρόταση Παπανδρέου, όσο και να την απορρίψει.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα