Ας είμαστε πρακτικοί «Γιατί ο καθημερινός βασανιστικός θάνατος και όχι ευθανασία;

06:53 28/9/2012 - Πηγή: Olympia

Από Θυμιούλα:

Μετά από πολύ καιρό άνοιξα την τηλεόραση και δυστυχώς έπεσα στις ειδήσεις και είδα τις αντιδράσεις των ΜΑΤ στους ΑΜΕΑ έξω από του ΜΑΞΙΜΟΥ…. Και έχω να πω το εξής: ότι εντολή και αν σας είχαν δώσει ρε παλληκάρια, κατά την γνώμη μου, δεν έπρεπε (κάποιοι) από σας, να αντιμετωπίσετε τους συνανθρώπους
μας αυτούς με τέτοιον τρόπο έστω και σε στιγμές καθήκοντος………. Ήταν επιεικώς …….

άγαρμπο (προσπαθώ να χρησιμοποιήσω όσο πιο ανώδυνο χαρακτηρισμό μπορώ)!

Και προχωρώ σε επόμενο θέμα και ρωτώ τους κ.κ. που αποφασίζουν μειώσεις, φορολογικές επιβαρύνεις, κατάργηση του φιλοδωρήματος των 200 € και 400€ που δίνατε, γιατί έχουμε ξεφύγει και τα θεωρούσαμε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και επιδόματα αδείας κ.ο.κ. έχετε αναρωτηθεί πως θα ανταπεξέλθουμε με όλες αυτές τις μειώσεις και με όλα αυτά τα έξοδα που προκύπτουν από τα απαραίτητα φάρμακα που κάθε μήνα χρειάζονται αλλά και άλλα, όπως ενδεικτικά αναφέρω: καρότσια (για κάποιους) – πάνες ακράτειας (πανάκριβες) – βοήθεια στο σπίτι (λόγω ανικανότητας):;;;;; και τα επιπλέον χαράτσια φορολογικές επιβαρύνσεις και την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά ……. Φυσικά θα απαντήσετε ότι δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που δεν γίνεται διαφορετικά…. Μωρέ γίνεται π.χ.. φοροδιαφεύγοντες κ.ο.κ. αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ τους υπόλοιπους από μας ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ (και δεν μιλώ φυσικά, μόνον για τους ΑΜΕΑ) αλλά και για άλλους συμπολίτες που φτύνουν αίμα καθημερινά για να τα καταφέρουν. Και συνεχίζω, λόγω κατάστασης μου έχω σταματήσει να εργάζομαι (εργάστηκα 30 χρόνια σε ιδιωτικό τομέα σε σημαντική θέση) αλλά λόγω ΣΚΠ (Σκλήρυνσης κατά πλάκας) που επιδεινώθηκε έπρεπε να σταματήσω και ξεκίνησα «δυστυχώς» να έχω ανάγκη το ΙΚΑ και το παραπληγικό επίδομα.

Όμως δεν θέλω να το κάνω μελό και θα μπω κατ΄ευθείαν σε προσωπική παράκληση (τονίζω προσωπική παράκληση και όχι ομαδική του συλλόγου) επειδή στις ΕΥΡΩΠΑϊΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (έρχομαι σε επαφή με ομάδες με αυτή τη πάθηση σε χώρες του εξωτερικού και γνωρίζω τον τρόπο αντιμετώπισης και παροχών) (ας ρωτηθούν και οι κ.κ. του εξωτερικού που μας ελέγχουν για επιβεβαίωση των παροχών) αλλά και σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση είναι εντελώς διαφορετική είναι πιο ανθρώπινη και σαφώς επουδενί εξευτελιστική…. Καλόν θα ήταν οι αρχές μας να επιτρέψουν την ευθανασία…… γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς από κάποιες παθήσεις τέτοιου είδους νευρολογικής φύσεως όπως ΣΚΠ δεν «πεθαίνουν άμεσα» (οι άθλιοι είμαστε ¨ανοικονόμητοι¨)… και επειδή το μέλλον εδώ στην Ελλάδα προβλέπεται ΖΟΦΕΡΟ και «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ» εξευτελιστικό (ΜΈΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΙ) …. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ούτε την επαιτεία ούτε την συμπαράσταση κανενός… Ζητώ απλώς να έχω αυτά που δικαιούμαι, που τόσα χρόνια κάποιοι καταβάλαμε μέσω των ουδόλως ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ έχουμε αυτές τις παροχές ….. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

………και ας έρθουμε στο σήμερα … Είπα (όλο αυτό τον καιρό)

Keywords
Τυχαία Θέματα