Αποκαλύπτουμε την εισήγηση Μπένι με την αποδοχή Παπαδήμου. Φ όρος στο Φλουρί της Βασιλόπιτας και παρακράτηση στα Κάλαντα.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Υπουργός Οικονομικών (χαχαχα λέω κάτι αστεία) Ε. Βενιζέλος υπέβαλε πρόταση προς τον Πρωθυπουργό (ρε που τα βρίσκω τέτοια αστεία γιορτινές ημέρες) Λ. Παπαδήμο για την φορολόγηση στο Φλουρί της Βασιλόπιτας, καθώς και για παρακράτηση στα Κάλαντα.

Όι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο νομοσχέδιο θα προχωρήσει σήμερα με την διαδικασία του κατεπείγοντος

προς ψήφιση στη Βουλή. Το σχέδιο προβλέπει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν βγει σε εφεδρεία θα ακολοθούν τα πιτσιρίκια που λένε τα κάλαντα, και θα παρακρατούν επιτόπου φόρο 30% επί των εισπράξεων.

Για το φλουρί της Βασιλόπιτας, προβλέπεται φόρος 40% επί της ονομαστικής αξίας -η οποία δεν μπορεί να είναι κάτω από 300 ευρώ- ο οποίος θα αποδίδεται εντός 10 ημερών στις οικείες ΔΟΥ του "τυχερού" της χρονιάς.

Έτσι θα είναι η πρώτη φορά που όλοι θα απεύχονται να "τους πέσει το φλουρί" αφού πια στις εποχές του Σερίφη του Νότιγχαμ (call me Beni) και του πρίγκηπα ΓΑΠΙωάννη έχουν όλα αλλάξει. Το άσχημο……
είναι ότι δεν βλέπω από πουθενά να εμφανίζεται ούτε Ρομπέν ούτε Ριχάρδος.

Άντε και του χρόνου. Loutraki One


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα