ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παπαδήμος και Καρατζαφέρης την έχουν «στημένη» στον Σαμαρά

14:42 11/1/2012 - Πηγή: Olympia

Αυτό φαίνεται να συμφώνησαν στη συνάντησή τους οι Παπαδήμος και Καρατζαφέρης, όπως μαθαίνει το ΟΛΥΜΠΙΑ!

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει να αντιδρά σε θέματα που επιθυμεί διακαώς να περάσει ο Παπαδήμος με την ..ουρά Καρατζαφέρη,

όπως π.χ. στο θέμα των επικουρικών.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν συνεχείς αναβολές επί κάποιων θεμάτων στα Υπουργικά Συμβούλια.

Τι σχεδιάζουν να κάνουν στον Σαμαρά; Εδώ και μέρες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ενώ χθες με μια ..μικρή κωλοτούμπα είπε ότι ακόμα και αν αποχωρήσει από την μεταβατική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τι ήθελε να πει με αυτό; Ότι θα αποχωρήσει για ένα και μόνο λόγο: για να αναγκάσει τον Σαμαρά σε αναδίπλωση και να συναινέσει σε όλα!

Είναι φυσικά άγνωστο, αν γι’ αυτό το θέμα μίλησε ο Παπαδήμος στον Πρόεδρο της ΝΔ στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, αφού δεν έγιναν δηλώσεις και δεν ακολούθησε καμία ανακοίνωση.

Πως θα ξεκινήσουν όμως όλα; Το Μαξίμου αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει σύγκληση των πολιτικών αρχηγών (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη) με τον Λουκά Παπαδήμο, όταν ολοκληρώσει τις προσωπικές συναντήσεις μαζί τους και φυσικά ακόμα και πριν την έλευση της τρόικα.

Εκεί λοιπόν, αναμένεται να βάλουν την πρώτη «τρικλοποδιά» στον Σαμαρά για να δεχθεί τα πάντα και να μην αντιδρά, αφού τον κατηγορούν ότι συμμετέχει στην κυβέρνηση κάνοντας αντιπολίτευση…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εν λόγω συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να είναι και ένα ακόμα πρόσωπο με την δικαιολογία της ενημέρωσης για θέματα οικονομίας! Ποιός; Μα ο Υπουργός των Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος!

Αν το «μήνυμα» δεν περάσει, τότε θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση Καρατζαφέρη, συνεχίζοντας να έχει στήριξη στον Σαμαρά, για να φτάσει τα πράγματα στα άκρα.

Μάλλον, ο αγώνας θα στηθεί ..στα πέναλτι!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα