AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπρεπε να φύγει από πρωθυπουργός ο Παπανδρέου για να τον πάρει τηλέφωνο ο Ομπάμα;

Έχουν περάσει μήνες ολόκληροι από τότε που ο Ομπάμα έχει να μιλήσει στον/με τον Παπανδρέου.

Αξίζει (να τραβήξετε τα μαλλιά σας): Ο Ομπάμα ζήτησε από τον Παπανδρέου τακτικότερη επικοινωνία!

Δεν θα σχολιάσουμε καν το γεγονός ότι δεν έχουν συναντηθεί εδώ και πόσους μήνες, χωρίς καν να ξεχνάμε την “συνάντηση” στις Κάννες που δεν έγινε ποτέ, γιατί πολύ

απλά δεν προγραμματίστηκε ποτέ! Μάλιστα, τότε ο Ομπάμα έμαθε για την συνάντηση με τον ΓΑΠ που διέρρεαν τα ΜΜΕ, όταν ήταν ήδη μέσα στο αεροπλάνο που ερχόταν στην Ευρώπη.

Σήμερα, από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου ανακοινώθηκε ότι ..με πρωτοβουλία του Ομπάμα πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΓΑΠ! Το αποκορύφωμα στην όλη υπόθεση είναι ότι ο πλανητάρχης φέρεται να ζήτησε από τον Παπανδρέου – σύμφωνα με την ενημέρωση – να έχουν συχνότερη επικοινωνία!

Μήπως για να καλύψει το κενό όλων αυτών των μηνών που δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο στον πρώην πρωθυπουργό; Αλήθεια ή ψέμματα, ένα είναι το βασικό σημείο: τόσο καιρό που ο Ομπάμα έκανε παρεμβάσεις για την Ευρώπη και την Ελλάδα, με τον Παπανδρέου δεν είχε μιλήσει και τώρα που έφυγε από πρωθυπουργός, τσουπ και η πρώτη επικοινωνία.

Το αποκορύφωμα όλων θα ήταν να δούμε και καμία επίσημη πρόσκληση Παπανδρέου στις ΗΠΑ από τον Ομπάμα, γιατί η τελευταία προσπάθεια, “κόλλησε” κάπου στην Μ. Βρετανία για τον Παπανδρέου, λόγω τρόικα επισήμως και αναταραχών στο Αιγαίο με την Τουρκία ανεπισήμως.

Για την ιστορία και το ρεπορτάζ, να σας πούμε ότι – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Γραφείο του Παπανδρέου – συζητήθηκαν οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ενημέρωσε τον Αμερικανό Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου να υπάρξει συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων και εθνική προσπάθεια για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την υλοποίηση για τον σκοπό αυτό των αποφάσεων της 26ης και 27ης Οκτωβρίου, αλλά και για το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών αυτών, που οδήγησαν στην συγκρότηση της υπό τον Λουκά Παπαδήμο νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, εξέφρασε τον σεβασμό του και την εκτίμησή του για την προσφορά την προηγούμενη διετία, καθώς και για τις πρωτοβουλίες του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως και την ελπίδα του για μια γόνιμη πορεία της νέας κυβέρνησης.

Περιμένουμε την επιβεβαίωση όλων των παραπάνω και από τον Λευκό Οίκο. Γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό . . .


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα