ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Είχατε την παραμικρή αμφιβολία ότι ι οι βουλευτές του διορισμένου ΤΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟΥΤΖΕΣ θα ευθυγραμμίζονταν (πλήν ΚΑΜΜΕΝΟΥ) στο να δόσουν ψήφο εμπιστοσύνης υπακούοντας στα κελεύσματα των τραπεζιτών και των εξωελλαδικών κέντρων? Το άν ψηφίστηκαν από ενα λαό που ειναι καθολοκληρίαν απέναντι στα όσα κάνουν ουδόλως φαίνεται να τους απασχολεί. Για να πείσουν δέ πως ο λαός ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ επειδή ειναι ανεργος, ανασφάλιστος, πληρώνει για τα νοσοκομεία και για τα φροντιστήρια από ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ πού του άφησαν οι περικοπές και οι χαρατσοφόροι και
πως ο διακαής

πόθος του λαού ήταν και ειναι ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, βάζουν τους τηλεπαπαγάλους ολη μέρα να τιτιβίζουν αδιάκοπα ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΜΩΣΑΪΚΟ πού υπακούει στο ίδιο κέντρο. ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΔΙΛΗΜΜΑ πού ώς τώρα ήταν ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΦΟΡΟΙ ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ .

Εάν ο καθένας κάτσει και σκεφτεί πόσο πλαστό ειναι αυτό το δίλημμα θα απελευθερωθεί απαξ δια παντός. Διότι μετά την ένταξή μας στην ΕΕ και το ισχυρό δήθεν ευρώ άρχισε η ζωή μας να ακριβαίνει και το εισόδημά μας να συρρικνώνεται αφού ό,τι αγοράζαμε με 50 δραχμές κάποτε θέλαμε μετά το ευρώ 50 λεπτά του ευρώ, δηλαδή 170 δραχμές!!!

Το δίλημμα λοιπόν δέν ειναι ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ ή τέλος πάντων ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ αλλά εάν μπορούμε πλέον να ζήσουμε με το γκιουλέκα της ΕΕ, τις χουντοκυβερνήσεις που διορίζει και πού προστάζει να λιμοκτονήσουμε να χάσουμε ό,τι έχουμε και δέν έχουμε υποθηκεύοντας ολόκληρη τη χώρα μας, για να διασωθεί το καταραμένο ευρώ της Μέρκελ και οι ισχυροί οικονομικοί και τραπεζικοί όμιλοι πού ειναι συνδεδεμένοι και έχουν πάρε δώσε με αυτό.

Μου έρχεται στα χείλη αβίαστα κι αυθορμητα . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Υ/.Γ. Η 17 Νοέμβρη έφτασε . Ας ετοιμάζονται οι γκαλοπολόγοι να αποκαθηλωθούν….


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα