1, 2, 3 NA !

12:40 6/6/2011 - Πηγή: Olympia
Ρε σεις του Συστήματος. Έχουμε βαρεθεί – μη πούμε τίποτα άλλο – όλους εσάς τους σπουδασμένους βλάχους (στον χαρακτήρα) που φύγατε από τα χωριά σας κυνηγημένοι, με τα χίλια μύρια κόμπλεξ και αφού τελειώσατε μια σχολή (μπορεί και 2 και 3), βάλατε κοστουμάκι σένιο, γραβάτα μετάξι, ταγεράκι, μπήκατε σε μια "κλαδική" και αρχίσατε το …. "Θεάρεστο" έργο σας.Το ξέσκισμα των πάντων. Κοινωνικά – οικονομικά κεκτημένα, κράτος πρόνοιας, Εθνική ασφάλεια και ασφάλεια Πολιτών, Υγεία, Ήθη, Έθιμα, προσπαθήσατε να κάνετε στάχτη.Μετά ήλθαν τα montblanc, οι αβρότητες μεταξύ σας (τα λεγόμενα Ελληνιστί P.R. : public
relations) και αρχίσατε τις ομιλίες, ως γνώστες των πάντων, με λύσεις «δια πάσαν νόσον και μαλακίαν» (που λέει και η εκκλησία μας στο Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο ).Μετά, λίγο πριν το τέλος και αφού είδατε ότι το πράγμα δεν πάει καλά, άρχισαν τα ειρωνικά χαμογελάκια : «δεν είναι κρίση, δεν είναι ύφεση. Είναι αντιστροφή των οικονομικών ταλαντωτών» (Σ.Σ. Ε.Ε. ρε ποιος τα έλεγε αυτά .
Στο τελείωμά σας, (και λίγο πριν το τελείωμά μας) λουφάξατε, κάνοντας που και που απέλπιδες προσπάθειες να ξετινάξτε τα βάρη που σας έβαζε ο κοσμάκης (: μούντζες, αυγά, γιαουρτάκια, κραξίματα, γιουχαΐσματα). Με προβοκάτσιες τύπου marfin, με δημοκρατικά globs που έσκαγαν σε κεφάλια, και με απειλές (ή υπογράφουμε ή δε άλλως πάπαλα η πέμπτη δόση). Και μετά ; το κεφάλι μέσα σαν την σμέρνα που βλέπει καρχαρία. Και οι συγκεντρώσεις του κόσμου είναι καρχαρίας.Και τώρα τι ; Μα πολύ απλά. Παίρνουμε τις ζωές μας επάνω μας και ξετινάζουμε αυτή την φορά ένα από τους χειρότερους εχθρούς που αντιμετώπισε το Ελληνικό Έθνος. Αυτούς που ξεκίνησαν με το «λεφτά υπάρχουν» και συνέχισαν με την άνευ προηγουμένου αφαίμαξη των αποθεμάτων μας ζωής. Και αυτό είναι το τέλος τους. Και θα έχουν τη μοίρα των νεόπλουτων αφού ποτέ δεν ήσαν πλούσιοι. Ούτε σε αισθήματα απέναντι στον συνάνθρωπό τους, αλλά Κυρίως απέναντι στην Χώρα μας και σε εμάς που τους τιμούσαμε. Και η πορεία τους θα είναι στο πουθενά. Εκεί που πάλι δεν θα τους ξέρει ούτε ο θυρωρός τους.Γεια χαρά νταν παίδες. Ή καλύτερα, ουστ από εδώ !
Έλληνας Εργαζόμενος
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα