Ζέτα θέλει να γίνει η Ελεονώρα

Φήμες ότι θα την κερδίσει τελικά η τοπική αυτοδιοίκηση

Τον κουρασμένο πρώην πρωθυπουργό θυμίζει εσχάτως η Ελεονώρα Μελέτη του STAR, με την διαφορά ότι η παρουσιάστρια – σύμφωνα με πηγές του καναλιού, αποδίδει την κόπωσή της στο ότι δεν αξιοποιείται σε μεγαλύτερα project! Χαρακτηριστική της διάθεσής της ήταν η πρόσκαιρη ανάκαμψη που σημείωσε η εκπομπή, με την ενίσχυση της Αλεξάνδρας Τσόλκα και της Κλεοπάτρας Πατλάκη

στο πάνελ… Αφού πολύ σύντομα απώλεσε τα ποσοστά τηλεθέασης που κέρδισε, επιβεβαιώνοντας την διαπίστωση πολλών ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της στη μεσημεριανή ζώνη. Στην πραγματικότητα η Ελεονώρα Μελέτη έχει βαρεθεί το συγκεκριμένο concept και επιθυμεί, αλλά και πιστεύει, ότι ήρθε η ώρα να της εμπιστευθούν την παρουσίαση βραδινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων ή μεγάλων talent show όπως συμβαίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Προφανώς όμως δεν το συμμερίζονται όλοι!

ΥΓ Εξαιρούνται κάποιοι τοπικοί άρχοντες που πρότειναν στην Ελεονώρα Μελέτη να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτιά τους στις προσεχείς τοπικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Ευαγγελάτου από τη χθεσινή εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Από την εφημερίδα «στο Καρφί»

Keywords
Τυχαία Θέματα