Συνδρομητής του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο «Dow Jones»

Από την είδηση ότι ο μεγάλος ειδησεογραφικός όμιλος «Dow Jones» έγινε συνδρομητής και αγόρασε το αγγλόφωνο δελτίο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σηματοδοτήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που έγινε σήμερα (ενν. την Παρασκευή) το μεσημέρι στα γραφεία του Πρακτορείου στην Αθήνα.

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ

αποκτά πλέον τη θέση που του αξίζει να έχει και στο διεθνές περιβάλλον» υπογράμμισε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αντώνης Σκυλλάκος. Πρόσθεσε δε ότι «το 2013 κάναμε βήματα για την αξιοπιστία του Πρακτορείου, το πέρασμά του σε όλα τα Μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού».

«Για εμάς, για την ελληνική κοινωνία, το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ο στυλοβάτης της ενημέρωσης αυτή τη στιγμή στη χώρα και τον στυλοβάτη αυτόν είμαστε υποχρεωμένοι να τον στηρίξουμε. Πιστεύω ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συνεχίσει να έχει μια ισχυρή παρουσία και μέσα στο 2014, ώστε η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών να είναι αντικειμενική» επισήμανε ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι απαραίτητο για την ελληνική δημοσιογραφία, είναι η αξιοπιστία στη μετάδοση της είδησης. Το στοίχημα για όλους σας είναι μεγάλο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, επίσης, ο διευθυντής του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννης Τσώλης, ο γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούντζος, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη, και μέλη του ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά την εκδήλωση, με επιλογή του γγ Μέσων Ενημέρωσης, του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της προέδρου της ΕΣΗΕΑ, κληρώθηκαν οι εργαζόμενοι του Πρακτορείου, Χρυσόστομος Μπίκατζικ, Βασίλης Κοριμέντζας και Απόστολος Κόκλας, στους οποίους διανεμήθηκαν ισάριθμες ταμπλέτες.

Πηγή newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα