«Βλέποντας και κάνοντας» για τη δόση – Συνάντηση Σαμαρά με Στουρνάρα

Συνεχίζονται οι συναντήσεις ως το Eurogroup της Δευτέρας,  ανέφερε μετά το ραντεβού με την τρόικα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.  Αμέσως μετά τη συνάντηση με την τρόϊκα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας αναχώρησε για το Μέγαρο Μαξίμου όπου προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

«Δουλεύουμε με ορίζοντα το Eurogroup

με στόχο το βέλτιστό δυνατό αποτέλεσμα»,  ανέφερε η ίδια πηγή, χωρίς ,όμως, να διευκρινίσει αν ο στόχος είναι να κλείσει το πακέτο ως την Κυριακή.

Σημείωσε ότι η ελληνική πλευρά δουλεύει μαζί με την τρόικα πάνω στο δημοσιονομικό όσο και στο διαρθρωτικό τμήμα των μέτρων ενώ ερωτηθείς για το πότε θα καταβληθεί η δόση ανέφερε: «Βλέποντας και κάνοντας».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών για τα οικονομικά μέτρα άρχισε μετά τις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε στις 5.30 μμ
Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη -σύντομη- συνάντηση του κ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών προέκυψε «κενό» 2 δισ. ευρώ.
Αργύρης Παπαστάθης
Πηγή tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα