Βίντεο-σοκ από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

«Νταής» χτυπάει τη γυναίκα του στις εξέδρες!

Το βίντεο, που έγινε viral, δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει και να χτυπά τη σύζυγό του, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε» – Τι λέει στο protothema η κοπέλα που τράβηξε τα βίντεο

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο, από χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει και να χτυπά τη σύζυγό

του, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη νεαρή που ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στο προφίλ της στο Facebook, μπροστά στο βίαιο αυτό θέαμα ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, καθώς φαίνεται στο βίντεο να διαπληκτίζεται με άλλον θεατή που κάθεται πιο πίσω. Τότε, αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε!

Όσοι ήταν εκεί τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση της ασφάλειας, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του, για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Στη συνέχεια ο «νταής» σύζυγος κινήθηκε εναντίον του θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε. Και μετά ακολούθησε το χάος.

Δείτε παρακάτω τα σοκαριστικά βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook:

H κοπέλα που τράβηξε τα βίντεο και τα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μίλησε στο protothema και εξήγησε τι συνέβη.

«Δύο γυναίκες του ζήτησαν να κάτσει λίγο παραπέρα για να κάτσουν μαζί στην ίδια θέση. Αυτός αρνήθηκε. Αυτές κάτι του είπαν, ίσως του φάνηκε σαν ειρωνεία και τότε εκείνος άρχισε να τις βρίζει χυδαία γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων θεατών οι οποίοι του έλεγαν ‘’σταμάτα, τι κουβέντες είναι αυτές’’. Σηκώθηκε αυτός πάνω και η γυναίκα του προσπαθούσε εκείνη την στιγμή να τον ηρεμήσει. Του έλεγε: ‘’έλα ηρέμησε, σταμάτα’’. Τότε τη σπρώχνει, πέφτει η γυναίκα κάτω, την χαστουκίζει και από πάνω και τότε ο κόσμος αντιδράει ξανά. Η γυναίκα του εκείνη τη στιγμή σηκώνεται και κάθεται μαζί του. Ένας από τους θεατές του έλεγε τι είναι αυτά που κάνεις, δεν ντρέπεσαι και τότε εκείνος σηκώνεται και του επιτίθεται και παίζουν μεταξύ τους ξύλο», λέει η αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το περιστατικό.

Η ίδια μάλιστα όπως λέει στο protothema θέλησε να τη βοηθήσει και την παρότρυνε να υποβάλει μήνυση στον σύζυγό της μιας και το περιστατικό είχε καταγραφεί από την κάμερα του κινητού της.

Ωστόσο η ίδια ήταν αρνητική: «Εγώ πλησίασα τη γυναίκα και της είπα: ‘’Θέλεις να του κάνεις μήνυση; Το έχω καταγράψει. Εκείνη δεν ήθελε. Η αντίδρασή της για μένα δείχνει ένα φοβισμένο άτομο».

Το βίαιο περιστατικό μάλιστα φαίνεται να συνέβη μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του τα οποία, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν.

«Ήταν σίγουρα δύο παιδάκια δίπλα, περίπου 8-10 ετών, τα οποία πιθανότατα ήταν δικά τους γιατί μετά ήταν σε κατάσταση αμόκ και προσπαθούσαν να τα ηρεμήσουν. Από ότι ακούστηκε πρέπει να ήταν δικά του τα παιδιά. Αυτός μετά απομακρύνθηκε».

Τέλος όπως αναφέρει: «Δεν ήρθε ποτέ κανένας σεκιούριτι. Μόνο οι πρώτες βοήθειες ήρθαν. Από ότι μου είπαν κάποια στιγμή έφυγε και η γυναίκα με τα παιδιά από τη συναυλία. Αυτός δεν επέστρεψε ποτέ. Σήμερα μίλησα με τον άλλο κύριο και μου είπε πως έχει μαυρισμένο μάτι και αμυχές».
Πηγή protothema.gr

The post Βίντεο-σοκ από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα