Βεντέτα στην Ευελπίδων – Ενας νεκρός και ένας τραυματίας

Αίμα στην Ευελπίδων. Μία 33χρονη γυναίκα, καταγωγής Ρομά, πυροβόλησε στις 9.40 και σκότωσε έναν άνδρα, ομόφυλό της. Το έγκλημα έγινε στον διάδρομο του πρώτου ορόφου του κτιρίου 9, έξω από τα γραφεία των ανακριτών. Τραυματίας είναι ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένος στο πόδι.

Τα θύματα βρίσκονταν έξω από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν καθώς εμπλέκονταν σε υπόθεση δολοφονίας άλλου Ρομά στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που πήρε το νόμο στα χέρια της ήταν συγγενής του θύματος.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει αυτή τη στιγμή το χώρο, ενώ

λαμβάνονται μέτρα για να αποτραπεί γενικότερη συμπλοκή μεταξύ των Ρομά που βρίσκονταν στα δικαστήρια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Οι έρευνες στρέφονται και προς τα μέτρα ασφαλείας των δικαστηρίων, αφού στην πύλη της εισόδου, από την οποία περνά κάθε εισερχόμενος, λειτουργεί ανιχνευτής μετάλλων. Δεν αποκλείεται, πάντως, η γυναίκα να πέρασε χωρίς το όπλο και να της το πέρασε συνεργός της από κάποιο σημείο του φράκτη. Η δράστις συνελήφθη.
Διονύσης Βυθούλκας
Πηγή tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα