Το βίντεο του τρόμου αμέσως μετά την εκτέλεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τον τρόμο και τον πανικό λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το απόγευμα της Παρασκευής, καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο, ενώ αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, μέλους του κόμματος, που περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν είδε μπροστά στα μάτια του τον αδίστακτο εκτελεστή να σκορπά το θάνατο.

«Εγώ βρισκόμουν στην είσοδο, 10 μέτρα αριστερά. Σταμάτησε μια μηχανή από πίσω μου ακριβώς, περίπου 40-50

μέτρα. Κατέβηκαν οι δύο εγκληματίες. Ο πρώτος έβγαλε το όπλο και όταν έφθασαν στην είσοδο της καφετέριας φώναξε »ήρθαμε!» και διάφορα άλλα που πάνω στον πανικό δεν κατάφερα να ακούσω. Απλά απ’ ότι είπαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην καφετέρια, άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Στόχος τους ήταν να έχουμε όσο περισσότερους νεκρούς. Και αυτό θέλω να το τονίσω και να ακουστεί, ότι από θαύμα εκείνη την ώρα δεν βρισκόντουσαν εδώ 10 και 15 παιδιά όπως γίνεται συνήθως», λέει συγκλονισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Υπήρχε ένας τέταρτος που γλίτωσε από θαύμα που δέχθηκε ή δύο ή τρία πυρά από πολύ κοντινή απόσταση και ως εκ θαύματος πραγματικά δεν τον πετύχανε. Όταν τελείωσε το μακελειό γδύθηκε και τον ψάχναμε, να δούμε εάν έχει χτυπηθεί, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν έχει δεχθεί σφαίρα» προσθέτει.

Ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι οι δύο δράστες πυροβόλησαν και εναντίον ενός πέμπτου ατόμου, το οποίο προσπάθησε να τους κυνηγήσει.

«Έφυγαν ακριβώς πίσω από την καφετέρια από κει που ήρθαν, καβάλησαν την μηχανή τους και εξαφανίστηκαν. Κάποιος θαμώνας της καφετέριας καβάλησε τη μηχανή να τους κυνηγήσει, δέχθηκε σφαίρα ευτυχώς για αυτόν και για μας και για την οικογένεια του αστόχησαν. Και φυσικά κει πέρα σταμάτησε και η καταδίωξη» είπε.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega, δήλωσε ότι οι δράστες μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Οι αρχές περιγράφουν τον δράστη ως άνδρα γύρω στα 30, ύψους περίπου 1,70.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη διπλή εκτέλεση, βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφει την φρίκη και τον τρόμο που έζησαν όλοι όσοι ήταν εκεί, το μοιραίο βράδυ, στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους βρίσκονται σωριασμένοι οι τρεις νέοι που δέχθηκαν τα πυρά. Ο πρώτος ήταν ήδη νεκρός, ο δεύτερος ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο και ο 29χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα