«Το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι»

Καραμανλής για Βατοπέδι
Στη σημερινή αθωωτική ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου αναφέρονται σε ανακοινώσεις τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανής και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, μιλώντας για μεθοδεύσεις και συκοφαντίες που κατέπεσαν.

«Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή», αναφέρει ο κ. Καραμανλής, και «αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη

σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο».

Προσθέτει, δε, ότι η απόφαση του δικαστηρίου «αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».
Πηγή ethnos.gr

The post «Το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα