Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» είναι εδώ!

Παρουσίαση ψηφοδελτίου εν όψει εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

Η μαζική προσέλευση δικηγόρων σφράγισε την πανηγυρική εκδήλωση-παρουσίαση του «Ενιαίου Ψηφοδελτίου» για τις αρχαιρεσίες στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» – όπως μαρτυρεί και το όνομά του – αποτελεί ενωτική προσπάθεια και συνεύρεση δικηγόρων από διαφορετικές προελεύσεις και σχήματα, οι οποίοι, όμως,

συμφωνούν σε μια σειρά βασικών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και διαθέτουν ενιαία προγραμματική βάση, προκειμένου ο ΔΣΑ να καταστεί και πάλι πρωτοπόρος επιστημονικός σύλλογος.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν δικηγόροι από τις παρατάξεις «Βήμα Νομικών Erga Omnes», «Ώρα Ευθύνης», «Δικηγορική Ανανέωση» και άλλοι ανεξάρτητοι συνάδελφοι, οι οποίοι υποστηρίζουν για πρόεδρο του ΔΣΑ τον Βασίλη Αλεξανδρή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος, Β. Αλεξανδρής και οι Δ. Βερβεσός («Βήμα Νομικών Erga Omnes»), Γ. Μπουλούκος («Ώρα Ευθύνης»), Στ. Αναλυτής («Δικηγορική Ανανέωση») και Θ. Πέππας εκ μέρος του συντονιστικού οργάνου ανέλυσαν τις θέσεις και τις προτάσεις του «Ενιαίου Ψηφοδελτίου» για τον ΔΣΑ, τη δικηγορία και τη Δικαιοσύνη, ενώ παρουσίασαν αναλυτικά τους υποψηφίους του συνδυασμού που διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων δικηγόρων στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι του «Ενιαίου Ψηφοδελτίου» είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Αναλυτής Ευστάθιος

Βερβεσός Δημήτριος

Γεωργουλόπουλος Γεώργιος

Δημητρούκας Αναστάσιος

Θωμάς Γεώργιος

Καμενόπουλος Θωμάς

Κουλούρης Ανδρέας

Λύτρας Απόστολος

Μαργέτη-Κατσαούνη Αδαμαντία

Μπεργιάτου-Ραλλάτου Βασιλική

Μπουλούκος Γεώργιος

Νάκα Ερασμία

Νικολακόπουλος Χρήστος

Οικονόμου Παρασκευή

Παπαγιάννης Ιωάννης

Παπατσώρης Αλέξανδρος

Πρασιανάκης Νικόλαος

Ρίζος Κωνσταντίνος

Σμυρνής Αναστάσιος

Τεντζεράκης Σπυρίδων

Τσαγκλή Χριστίνα

Τσαρουχάκης Παναγιώτης

Τραυλός Θωμάς

Χρόνη Αναστασία

Keywords
Τυχαία Θέματα