Το δίδυμο που έχει βάλει τα γυαλιά στην ιδιωτική TV

Ιδού επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση! ΜέρκελΣόιμπλε την κάνουν λέει για διακοπές! Θα φορέσει η μία το μπικίνι της (κάντε το εικόνα!) ο άλλος το μποξεράκι του και θα βγάλουν τις κορμάρες τους στα καταγάλανα! Ε, πέρασαν και δύσκολο χειμώνα οι άνθρωποι είχαν να χαντακώσουν κάτι χώρες και να τις ανεμοστροβιλίσουν στην καταστροφή, χρειάζονται την ανάπαυλα! Και τρεις εβδομάδες ε όχι αστεία! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη παίδες, μη ξεχνιόμαστε!

By far
Λοιπόν

guys μας, ξεκινάμε την εβδομάδα με τα θετικά μας! Τους κάνουμε watch και μας φτιάχνουν την διάθεση! Το μπουμπουνίσαμε και τον χειμώνα, αλλά θα το επαναλάβουμε! Θα το τονίσουμε διότι πρόκειται για το πιο σούπερ ντούπερ δίδυμο της ελληνικής television! Με διαφορά! Ο λόγος για Τσιτσιμπίκου – Αμυρά!

Ουδεμία σχέση με την πλέμπα που μας φλομώνουν τα ιδιωτικά
Ε, ναι! Αυτή είναι η TV που γουστάρουμε! These are τα τηλεοπτικά πρόσωπα που αξίζουνε! Αμφότεροι ικανοί, με εξαιρετική μόρφωση ο Αμυράς (δεν παίζεται ο τύπος) και άκρως τραβηχτική η παρουσία της Τσιτσιμπίκου (δεν συγκρίνεται!). Λέμε λέμε λέμε για την κρατική μπούρου μπούρου, αλλά έχει από τα πιο σύγχρονα άτομα που εμφανίζονται στην οθόνη μας! Αυτοί οι δύο ναι, είναι πρόσωπα του 2012 που ζουν και ανασαίνουν σε τούτο το country!

Το κενό
Χάιντε γιατί έχουμε πήξει με τις TV προσωπικότητες – την πλειοψηφία τουλάχιστον – που μπουμπουνάνε τα ιδιωτικά channels! Όλο μούφα, ψώνιο με τον τόνο, μόνο
πόζα και μόστρα στην κάμερα και από αποτέλεσμα, από αίσθηση που σου αφήνουν, το τίποτα! Το nothing!

Ε μα πια!
Έλεος πια με τα TV πρόσωπα που ζούνε αλλού για αλλού και η παρουσία τους στην οθόνη σου, οδηγεί μόνο σε καμουφλαρισμένη κατάθλιψη! Η δική τους «ψυχαγωγία», όπως την εννοούν! Τσιτσιμπίκου και Αμυράς αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο καθημερινά, ότι μπορείς να είσαι και νέος και ευχάριστος και ικανός και στη  τηλεόραση… και να προσφέρεις ένα live δίωρο, τίγκα στο ταξίδι! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Τα εύγε μας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα