Το INFE Greece καλεί για τη στήριξη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision

«Έλληνες -απανταχού της γης- ενωθείτε και ψηφίστε την Ελλάδα και τη Μαρία Έλενα Κυριάκου με το One last breath των Ε.Θεοχάρους-Μ.Κυριάκου-Β.Κωνσταντινίδη-Ε.Τζίωρα στην 60η Eurovision».

Αυτό καλεί την ομογένεια αλλά και όλους τους υποστηρικτές της Ελλάδας το INFE Greece, το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο των οργανωμένων φαν της Eurovision.

Δεν ξεχνάμε

η Ελλάδα διαγωνίζεται στην θέση Νο 6, ψηφίζουμε «έξυπνα» φράση γνωστή από το παρελθόν και μέσω της ανακοίνωσης του, στέλνουν όλη τους την θετική ενέργεια στο τραγούδι μας φέτος αλλά και τους συντελεστές της Ελληνικής αποστολής.

Το I.N.F.E Greece είναι στη Βιέννη με την πιο μεγάλη του αντιπροσωπεία εφέτος-σε κρίσιμους και δύσκολους οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας-με ανιδιοτέλεια και έτοιμο να ανεμίσει τις γαλανόλευκες σημαίες μας, υπερήφανο στέλνοντας όλη του τη θετική ενέργεια στην Ελληνική αποστολή για να περάσει στο τελικό του Σαββάτου με στόχο τα καλύτερα.

Το Ελληνικό σωματείο μέσω του infenetwork (http://infenetwork.net/ ) του διεθνούς δικτύου Ευρωπαϊκών φαν κλαμπ, που ανήκει κάνει τον δικό του αγώνα για θετική έκβαση των πραγμάτων. Ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης για την Ελλάδα, σημασία έχει η παρουσία και αυτή τη χρονιά της χώρας μας στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη ,και σημειώνει ότι η μάχη και όχι πάντα το τελικό αποτέλεσμα, έχουν σημασία. Δηλώνουν ικανοποιημένοι με την εκπροσώπηση μας και αυτή τη χρονιά, με ένα διαφορετικό τραγούδι από όσα έχει συνηθίσει η Ελλάδα τους Ευρωπαίους φίλους της και εύχονται και πάλι στην αγαπημένη Μαρία Έλενα και όλη την δική μας αποστολή: Καλή επιτυχία Ελλάδα μας!

The post Το INFE Greece καλεί για τη στήριξη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα