«Τίτλοι τέλους» για Μόγιες στην Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Τρίτη (22/4) και επίσημα την αποχώρηση του Σκοτσέζου τεχνικού, καθώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι έμειναν από νωρίς μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά και εκτός όλων των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν.

Επί ημερών του οι πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν εκτός διεκδίκησης τίτλου, έμειναν εκτός Champions League για την επόμενη χρονιά (σ.σ υπήρχε και ο φετινός αποκλεισμός

στην διοργάνωση) για πρώτη φορά μετά το 1995 και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβουν έστω και την έξοδο στο Europa League.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μόγες αποχώρησε από το σύλλογο. Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία εργάστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Άγγλων.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία των «μπέμπηδων», τα Βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι πιθανός αντικαταστάτης του Μόγιες θα είναι ο Ράιαν Γκιγκς μαζί με τον Νίκι Μπατ.
Πηγή enet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα