Θέλει την παντόφλα του

Ε, αυτό, πρόκειται για τηλεοπτικό σόκι και δέος! 15άρια η Σαράφογλου; Κρα για ενημέρωση έκανε ο κόσμος τη Δευτέρα το πρωί, για να καταλάβετε! Όχι ότι δεν μας είναι συμπαθέστατη η presenter (κάθε άλλο!) και ότι δεν την βρίσκουμε και εξαιρετικά ικανή, αλλά πώς να το θέσουμε… Ακόμα και στις απεργίες, όλων τσιμπάνε τα νούμερα, στο Συμβαίνει της Τώρα, ακούνητα! Τον νουμερο-διώχτη η γκόμενα!

Φούσκα ήταν και ξεφουσκώνει
Η αποθέωση η μεγάλη όμως στις χθεσινές τηλεθεάσεις ήταν… τα 9αρια της Μελέτη! Πού είσαι Ράλλη

να χαρείς καμώματα! Και πριν προλάβουμε να αποδώσουμε την κατρακύλα στο ενημερωτικό εκλογικό ενδιαφέρον της ημέρας, να πούμε ότι και η Μενεγάκη που έπαιζε απέναντι, 20αρια ανεμοστροβίλισε! Και, ε, δεν κάνει και talk show!  

Σπάνια τηλεοπτική επίσκεψη Οικονομέα
Αλήθεια, τον Γιώργο Παπαδάκη που επισκέπτεται τους Φερεντίνο – Χρηστίδου ζήλεψε το ζεύγος της Μεσογείων; Για αυτό κουβάλησαν today σε λινκ τους Οικονομεοκαμπουράκηδες; Μεγάλες στιγμές!
Την προσοχή σας μόνο Κοινωνία Ώρα Mega presenters! Ο husband Λιάγκας όλο κλαίγεται τελευταία ότι τον δεσμεύει η ψυχαγωγία και αναπολεί την ενημέρωση! Την hardcore!

Big brother is watching you
Σε άλλους τραβάνε το αυτί… σε άλλους την κοτσίδα; Φόραγε στεκάκι και είχε μοδάτο κότσο στα μαλλιά today η Εύα Αντωνοπούλου, ώσπου, καπνός! Το έκανε το χτένισμα πιο mainstream και το εξαφάνισε! Την προσέχουμε κάθε της λεπτομέρεια!

Στις πόσες τάπες θα καταλάβει ότι ξεφεύγει;
Ο άλλος κλείνει τους καλεσμένους του για το ραδιόφωνο, στον αέρα της TV εκπομπής!
Είχαν today στο πλατό του «Life Σκάι» τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Άδωνι να πλακώνονται, η Αντωνοπούλου να προσπαθεί να δώσει το λόγο και σε κάνα άλλον και ο συμpresenter της, να πετάει την ατάκα: «Κύριοι 9 η ώρα σήμερα τι κάνετε; Είστε;» τους ανεμοστροβίλισε! Για να τον μαζέψει η presenter λέγοντας του να κάνει μετά τις συνεννοήσεις!

Υ.Γ. Περιττό να πούμε πως πριν τον ταπώσει η Αντωνοπούλου, ο μπουμπούκος είχε προλάβει να απαντήσει θετικά!
«Είμαι στη διάθεση σας εγώ»!
Αλίμονο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα