Επιτέλους ένας ηγέτης που τολμά: Ο Αντώνης Σαμαράς αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο του Ομπάμα.

Γράφει η Τρολυμπία
από το olympia.gr

Πριν από λίγο η Ελλάδα έζησε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της. Για πρώτη φορά από την εποχή του Χαρίλαου Φλωράκη, ένας πολιτικός αρχηγός τολμά να συγκρουστεί με εν ενεργεία πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Αντώνης Σαμαράς με μία κουβέντα κατάφερε αυτό που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν προσωπικότητες όπως η Σάρα Πέιλιν, το ...
Tea Party,
η Κου Κλουξ Κλαν και άλλες εκφάνσεις της Αμερικάνικης δεξιάς: Την κρυπτομαοϊκή – κομμουνιστική φύση του Μπαράκ Ομπάμα.
Πολλοί προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τις λενινιστικές μεθοδεύσεις του μαύρου πρωθυπουργού, ουδείς όμως κατάφερε να τεκμηριώσει την επικινδυνότητα τους όπως μπόρεσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
Την αφορμή την έδωσε το Μαοϊκό απόβλητο που ακούει στο όνομα “Αλέξης Τσίπρας” όταν
τόλμησε να υιοθετήσει τις κομμουνιστικές θηριωδίες που εφάρμοσε ο Μπαράκ Ομπάμα στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρόσχημα την κρίση, και στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα το κομμούνι που θέλει να μας βυθίσει στο χάος και να μας διώξει από το Ευρώ, είπε περιγράφοντας τις κύριες προϋποθέσεις για την επίτευξη συνεργασίας:

“Θέλουμε δημόσιο έλεγχο στο τραπεζικό σύστημα. Που σήμερα, παρότι έχει πάρει 200 δις δημόσιο χρήμα, παραμένει στα χέρια των διοικητών που το χρεοκόπησαν! Επίσης, απαιτούμε την άμεση δημοσιοποίηση της έκθεσης της BlackRock με τα ευρήματα του ελέγχου που διενήργησε”!
Μιλάμε για πιστή αναπαραγωγή των σταλινικών μεθοδεύσεων που έκανε ο στυγνός Ομπάμα, όταν αποφάσισε την κρατική ενίσχυση των τραπεζών για να μην καταρρεύσουν χτυπημένες από την κρίση (Υπόθεση Lehman). Θυμόμαστε όλοι τις σκηνές φρίκης με τους διοικητές των εκεί χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να βγαίνουν από τα γραφεία τους με χειροπέδες, λες και ήταν κοινοί εγκληματίες. Εικόνες ντροπής για την πολιτισμένη Δύση.
Όπως άλλωστε και η εξονυχιστική έρευνα που ακολούθησε, τα ευρήματα της οποίας αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο… κανένας σεβασμός στο τραπεζικό απόρρητο δηλαδή.
Ο Αντώνης Σαμαράς αντιλήφθηκε αμέσως την βρωμερή μεθόδευση και το κόπυ πέιστ του Ομπάμα από τον Τσίπρα και απήντησε βάζοντας και τους δύο στην θέση τους: «Του θυμίζω ότι αποκρατικοποιήσεις γίνονται παντού στον κόσμο, ακόμα και στην Κίνα. Ενώ επανακρατικοποιήσεις, όπως προτείνει ο ίδιος και το πρόγραμμά του, δεν γίνονται πουθενά! Και δεν υπάρχουν και χρήματα να τις κάνει!”
Το πιάσατε το υπονοούμενο; “Κίνα” (μομφή στον Μάο). “ΠΟΥΘΕΝΑ” (Ούτε ο Σκυλάκος δεν έχει τολμήσει να αποκαλέσει “πουθενά” τις ΗΠΑ!!) και τέλος “Δεν υπάρχουν χρήματα για να τις κάνει!” (Αυτονόητο. Μετά τα 200 δις, δεν θα μείνει σάλιο ούτε για τσοπ στικς…)
Σάρα, τώρα γκοου γουος ε πλέιτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα