Τέρενς Κουίκ: Η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν προϊδεάζει σταθερότητα ή συνέπεια λόγου και πράξεων

Για την πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν προϊδεάζει σταθερότητα ή συνέπεια λόγου και πράξεων μίλησε σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη συμπληρώνοντας με νόημα, «Δεν ενθουσιάζομαι με την ιδέα να κυβερνηθεί η χώρα με αυτές τις συνιστώσες και τις νοοτροπίες». Ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος ερωτηθείς σχετικά δεν δίστασε, παρά το κλίμα των ημερών, να δηλώσει ότι «για το θέμα της κυβερνητικής συνεργασίας θα

ήταν προτιμότερο να ρωτήσετε πρωτίστως τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ». Καυτηριάζοντας παράλληλα νοοτροπίες τοπικών στελεχών του αριστερού κόμματος που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, είπε χαρακτηριστικά, «Στην Ιθάκη βίωσα όλη την πολιτική μούχλα ορισμένων συριζαίων που μένουν κολλημένοι στις αριστερές παρωπίδες του παρελθόντος». Και κατέληξε δηλώνοντας ότι «Θέμα ενδεχόμενης συνεργασίας μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει έρθει προς συζήτηση σε κανένα από τα Όργανα του κινήματος».

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ για τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το τι είπε σχετικά με τον ξεσηκωμό των ΟΤΑ:

Τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ:

«Κατ’ αρχήν να επισημάνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λέει ότι είναι ένα κόμμα, εν δυνάμει προς την εξουσία, αλλά ταλαιπωρείται από τις συνιστώσες του…Μια πολυγλωσσία που δεν προϊδεάζει σταθερότητα ή συνέπεια λόγου και  πράξεων. Εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι με την ιδέα να κυβερνηθεί η χώρα με αυτές τις συνιστώσες και τις νοοτροπίες.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ένα σταθερό  πρόγραμμα, που αμφιβάλλω αν τους…πάει σε πολλούς του ΣΥΡΙΖΑ! Εκείνοι έχουν τους διάφορους Βουλευτές που ο ένας λέει καλύτερα η δραχμή, ο άλλος λέει έξω από την Ευρώπη, ο τρίτος λέει δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να κυβερνήσουμε και ο τέταρτος λέει ότι δεν θέλουμε μεγαλοκεφαλαιούχους να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Επιπλέον, για το θέμα της κυβερνητικής συνεργασίας, θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσετε πρωτίστως τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και τα στελέχη του σε τοπικά επίπεδα. Για παράδειγμα στην Ιθάκη βίωσα όλη τη πολιτική μούχλα ορισμένων Συριζαίων που μένουν κολλημένοι στις αριστερές παρωπίδες  του παρελθόντος.

Πάντως, θέμα ενδεχόμενης συνεργασίας μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει έρθει προς συζήτηση, σε κανένα από τα όργανα του κινήματος. Ούτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ούτε στη Διοικούσα Επιτροπή. Κανείς δεν ήρθε να κάνει τέτοια εισήγηση και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος του Κινήματος.

Αυτό που ξέρω και αυτό που πρεσβεύω, είναι το πρόγραμμά μας και αυτό που είχε πει ο Πάνος Καμμένος, όταν πήγε και βρήκε τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου: Ότι έχουμε μια έγγραφη πρόταση με 7 σημεία, από τα οποία το 4ο είναι η έξοδος από το Μνημόνιο, και να κάνουμε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, εθνικής ενότητας, με τη συμμετοχή όλων, πλην Σαμαρά και Βενιζέλου. Εγώ με αυτές τις επίσημες, μέχρι σήμερα, θέσεις μας απαντάω στα σχετικά ερωτήματα.

Επ

Keywords
Τυχαία Θέματα