Στροφή στην πολιτική κάνει το δελτίο του ΑΝΤ1 και περιμένει τον Χατζηνικολάου

Στον ALPHA ο Σρόιτερ ανεβάζει ταχύτητα

Κλείνοντας η πρώτη εβδομάδα αλλαγών στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στα προγράμματα πριν και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επιβεβαιώνεται ότι το νέο lead in τα «Δίδυμα φεγγάρια», κατάφερε να ισοφαρίσει στο γενικό μέσο όρο με το αντίπαλο πρόγραμμα του ALPHA το «Deal», όχι όμως και στα

νεανικά κοινά που τους χωρίζει μικρό χάσμα!

Τα δυο δελτία πλέον ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, με τον Αντώνη Σρόιτερ να τερματίζει πρώτος και τη Μαρία Σαράφογλου δεύτερη… έχοντας μειώσει τη διαφορά από την ώθηση του νέου lead in. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος ακόμη για να διανυθεί και η δουλειά για τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν θα είναι εύκολη.

Κατά τα άλλα, από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι ο εκδότης της Real News αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1… ξαφνικά το δελτίο του σταθμού έγινε πιο πολιτικό. Προφανώς το επιτελείο του Μιχελάκη ξεκίνησε να προετοιμάζει τη στροφή του δελτίου και εχθές για παράδειγμα το θέμα της προσχώρησης Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη έπαιξε πολύ ψηλά… μεταδόθηκε περίπου στις 19:10. Οταν σε άλλη περίπτωση θα έπαιζε στο τέλος του δελτίου!

Ταυτόχρονα και στον ALPHA παρατηρείται μια εγρήγορση η οποία μάλιστα εκδηλώνεται εξαιρετικά στο πρόσωπο του Σρόιτερ που πάει πάνω κάτω μέσα στο στούντιο! Ομολογουμένως το έκανε και πριν, εχθές όμως το παράκανε!

The post Στροφή στην πολιτική κάνει το δελτίο του ΑΝΤ1 και περιμένει τον Χατζηνικολάου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα