Στον τοίχο η ΝΔ

Κατέρρευσε η αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ στο σύνολο της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Πρώτον αποδείχτηκε ότι η διαδικασία ήταν αδιάβλητη και αποδείχτηκε από το τι λεγόταν αυτές τις 3 μέρες όσο εξελισσόταν η διαδικασία και τι τελικά έγινε.

Δεύτερον η ΝΔ μιλούσε για δημιουργία νέας διαπλοκής από την πλευρά της κυβέρνησης. Αντε τώρα να πούνε στον κόσμο ότι

ο Σκάι και ο ΑΝΤ1 που σφυροκοπούν και πολεμούν την κυβέρνηση λυσσαλέα από την πρώτη μέρα και ο Μαρινάκης που είναι γνωστή η πολύχρονη στενότατη (πιο στενή δεν γίνεται) σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη, ότι από εδώ και πέρα θα στηρίζουν τον Τσίπρα και τον Παππά.

Τρίτον το εξωπραγματικό τίμημα δίνει όλα τα όπλα στην κυβέρνηση να φωνάζει πρώτον γιατί δεν δίνανε άδεια τόσα χρόνια και να κατηγορεί τη ΝΔ κα την αντιπολίτευση συνολικά ότι φωνάζανε για να προστατέψουν τους επιχειρηματίες και να μη βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη την ώρα που το κάνουν όλοι οι άλλοι έλληνες.

Τέταρτον γιατί τώρα η ΝΔ ό,τι και να ψελλίσουν τα στελέχη της, θα πρέπει να κάνουν νέα κ@λοτούμπα αφού έκαναν ήδη την πρώτη μιας και από τη γραμμή ακυρώνουμε το νόμο και παίρνουμε πίσω τις τωρινές άδειες, έχουμε ήδη πάει στο ότι όσοι πήραν πήραν, αλλά θα δώσουμε και άλλες. Με δεδομένο το υψηλό τίμημα η ΝΔ και καμία νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει άλλες άδειες αφού τα 4 κανάλια θα τους πουν ότι αν ήδη με το τίμημα που έδωσαν δεν βγαίνουν αν μπουν και άλλα κανάλια θα κλείσουν ή αλλιώς να τους δώσει πίσω η κυβέρνηση μέρος των χρημάτων που έδωσαν για να πάρουν την άδεια κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Σκέφτεται κανείς σοβαρά ότι θα πουν ο Μαρινάκης, ο Κυριακού και ο Αλαφούζος στη ΝΔ «εχουμε ματώσει για να πάρουμε την άδεια δεν πρέπει να μπει άλλος παίκτης μέσα» και θα πει η ΝΔ «δεν μας νοιαζει εμείς θα δώσουμε και άλλες και θα τα ρυθμίσει αυτά η αγορά;», γελάνε και οι πέτρες…

Τελευταία ελπίδα της ΝΔ και όσων έμειναν απ΄έξω είναι το ΣΤΕ, αλλά και πάλι οι εντυπώσεις λόγω του τιμήματος αλλά και του αδιάβλητου που αποδειχτηκε ότι υπήρχε, παραμένουν υπέρ της κυβέρνησης.

The post Στον τοίχο η ΝΔ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα