Στρατηγικο λαθος του μητσοτακη ο πολεμος στον διαγωνισμο

11:48 2/9/2016 - Πηγή: Fimotro
ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ!!!
Σε κορυφαίο στρατηγικό λάθος αποδείχθηκε η επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να πολεμήσει σκληρά τον διαγωνισμό, επί 5 ολόκληρους μήνες με δηλώσεις τόσο του ιδίου όσο και του εκπροσώπου Τύπου Γ. Κουμουτσάκου. Σε αντίθεση με τον...
πρόεδρο της ΝΔ, μια σειρά από
κορυφαία στελέχη της ΝΔ, απέφυγαν αυτές τις ημέρες να βγουν στα κανάλια για να μην βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να υποστηρίξουν την στρατηγική του Μητσοτάκη με την οποία δεν συμφωνούσαν καθόλου.
Όταν ο Μητσοτάκης κατάλαβε ότι το τίμημα του διαγωνισμού θα πάει πολύ ψηλά και αυτό θα αποτελέσει ισχυρό επικοινωνιακό όπλο στα χέρια του πρωθυπουργού στην παρουσία του στη ΔΕΘ, τότε έδωσε εντολή στον Κουμουτσάκο να αναδιπλωθεί, με αποτέλεσμα μια ημέρα πριν την έναρξη της δημοπρασίας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ να κάνει κωλοτούμπα και να αναγνωρίσει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να καταργήσει τον διαγωνισμό, απλά θα δώσει και άλλες άδειες!
Τα λάθη που έγιναν από τη ΝΔ ήταν πραγματικά παιδαριώδη. Αντί ο Μητσοτάκης να αναγνωρίσει από την αρχή τον διαγωνισμό στηρίζοντάς τον ώστε το τίμημα να ανέβει ακόμα περισσότερο, κατάλαβε το λάθος του την τελευταία στιγμή. Οι εντυπώσεις όμως είχαν ήδη διαμορφωθεί. Και η ΝΔ έχασε κατά κράτος το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες έχοντας πλεον ως μόνο στήριγμα τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου. Μπορεί όμως ένας... εν αναμονή πρωθυπουργός να στηρίζεται σε ένα κανάλι; Όχι βέβαια. Εάν ρωτήσει τον πατέρα του θα καταλάβει γιατί!...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα