Σκληρή επίθεση Μαμουζέλου σε Πάγκαλο – τον καλεί να αυτοκτονήσει!

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24 

Διαβάστε στη συνέχεια το κείμενο του δημοσιογράφου – συγγραφέα Γιάννη Μαμουζέλου με τίτλο: «Μαζί τα φάγατε άθλιοι…!».

Ο ανεκδιήγητος κ. Πάγκαλος φαίνεται ότι αποφάσισε ως τελευταία συνεισφορά στη δημόσια ζωή (αλήθεια είχε ποτέ καμιά επωφελή και ουσιαστική;) να διαχύσει στον κόσμο το συναίσθημα της «συνενοχής και της συνευθύνης» καλώντας τον να διηγηθεί ιστορίες που να δείχνουν ότι πήρε μέρος στο πάρτι που έστειλε τη χώρα στην καταστροφή, στην ουσιαστική υποδούλωση και στη σταδιακή εξαθλίωση που θα ζήσει τα

επόμενα πολλά χρόνια!

Ναι λοιπόν κ. Πάγκαλε, καλέστε τώρα αυτούς που εσείς φτιάξατε, τους καιροσκόπους, τους ανέντιμους, τα τρωκτικά, τους τεμπέληδες των κομματικών σας στρατών να βρουν τη τσίπα να θυμηθούν πότε και πόσα πήραν από υπερκοστολογημένα έργα, προμήθειες, διαμεσολαβήσεις, παροχή υπηρεσιών, μαϊμού επιδοτήσεις, αποζημιώσεις, συντάξεις, επιδόματα, παρανομίες, παραχωρήσεις και όσα άλλα πρόσφερε το πανάθλιο δικομματικό καθεστώς που στήσατε μετά την μεταπολίτευση!

Άλλωστε δικοί σας άνθρωποι, «στελέχη» που βάζατε δεξιά κι αριστερά κι εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε όπου και όταν μπορείτε…

Ναι, αποκόμισαν απ’ τη σπατάλη των χρημάτων ίσως πολλοί πολίτες οφέλη που δεν δικαιούνταν, χρήματα-πλούτο που δεν είχαν βγάλει μέσα από απαργωγική διαδικασία… Γιατί τους ζητάτε τα ρέστα, αφού εσείς τους λέγατε ότι τα αξίζουν, εσείς τους μάθατε να πουλούν τη ψήφο τους για να κάθεστε εσείς και οι όμοιοί σας κ. Πάγκαλε στις υπουργικές καρέκλες και στα έδρανα της Βουλής, εξασφαλίζοντας βέβαια ότι δεν θα καθήσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και δεν θα πάτε φυλακή!

Ακόμη και τώρα προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον κόσμο, να μοιραστείτε τις εγκληματικές ευθύνες σας για το μοντέλο διακυβέρνησης, διοίκησης, πολιτικής ζωής που φτιάξατε και υπηρετήσατε συνειδητά και με πάθος και θράσος!

Τουλάχιστοπν αυτοί που πήραν περισσότερο μισθό ή επιδόματα ή υπερωρίες κ.α. παροχές (έστω και αδικαιολόγητα) πλήρωσαν φόρους ή εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία (άρα γύρισα αρκετά στο Κράτος και στο σύστημα κοινωνικών παροχών, ενώ όσα φάγατε εσείς και οι γύρω σας μέσα από σπατάλες και άχρηστα έξοδα πήγαν ως «μαύρα» στο εξωτερικό!

Όποιος πολίτης θέλει ας πλουτίσει το «βιβλίο» του κ.Πάγκαλου με υλικό, απ’ τη δική του συμμετοχή στο φαγοπότι της κατασπατάλησης του μέλλοντος, της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας της Ελλάδας! Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να συνεισφέρω ούτε με μία παράγραφο στο υλικό…

Θα έλεγα όμως ότι μόλις συμπληρώσει το «βιβλίο» ο άλλοτε πολιτικός να κάνει την μόνη γενναία και υπεύθυνη πράξη που απομένει στον ιδιο και σε πολλούς άλλους που γκρέμισαν και ξεπούλησαν τη χώρα και το λαό της: ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!

Με σεβασμό στους πολίτες που υποφέρουν, στη νέα γενιά που δεν ελπίζει σε τίποτα…

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος επιτροπής Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα