Σκάρλετ...

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Ρε τι πάθαμε. Κι ο Μπάμπης θέλει να βγει με την Σκάρλετ (Γιόχανσον). Τον τσίγκλισε βέβαια και λίγο η Σία: «Μπάμπη άνοιξε η τύχη της Σκάρλετ. Πάντως και η Σκάρλετ να βάλει το χέρι της δεν βλέπω να πηγαίνουμε γρήγορα».

«Α, αυτό δεν το ξέρεις και μην παίρνεις όρκο», της απάντησε και συνέχισε δηλώνοντας σίγουρος ότι πάρα πολλοί συμφώνησαν με τον κ. Τσακαλώτο.

Κι

αφού έληξε το ζήτημα της Σκάρλετ έδραξε τα αυγά και τα ευρωπαϊκά καλάθια σε σχέση με τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε:

«Ξέρεις νομίζω ότι η κατήφεια και το ότι ο πρωθυπουργός του πήρε ώρες να ανακοινώσει ότι βρήκε επιτέλους στο τηλέφωνο τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας να του πει μια καλή κουβέντα αποδεικνύει ότι είχαν βάλει περισσότερα αυγά στο καλάθι της αναταραχής στην Ευρώπη παρά στην τελική έκβαση.

Μην ξεχνάμε ότι η Ολλανδία είναι στο σκληρό πυρήνα, είναι μεταξύ των κρατών που στέκονται αυστηρά στο τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα προβάλλοντας πολύ συχνά οι Ολλανδοί ότι «παιδιά και εμείς τα κάναμε όταν χρειάστηκε».

Επιπλέον Σία, ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή δεν έχει πλέον τον βασικό του σύμμαχο, τον Ολάντ και τη Γαλλία και από ό,τι φαίνεται ο κ. Τσίπρας -και είμαι καλά ενημέρωμένος σε αυτό το ζήτημα νομίζω- δεν έχει και κάποιον άλλο στη Γαλλία και κυρίως δεν έχει τον Μακρόν που όλα δείχνουν ότι μπορεί να περάσει μπροστά. Με δύο λόγια το παιχνίδι «θα παίξω την αναταραχή» στην Ευρώπη δεν φαίνεται να βγαίνει…

The post Σκάρλετ... appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα