Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του «ντεσπεράντο» αστυνομικού στις ΗΠΑ

Τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό τού Κρις Ντόρνερ, του πρώην αστυνομικού του Λος Άντζελες που κυνηγούσε η αστυνομία για σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο 33χρονος έφεδρος στρατιωτικός και πρώην αστυνομικός είχε οχυρωθεί σε ένα οίκημα το οποίο πήρε φωτιά μετά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη στα ερείπια του σπιτιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία, ο θάνατός του δεν προήλθε από τη φωτιά που ξέσπασε στο οίκημα κατά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας, αλλά ο Ντόρνερ αυτοκτόνησε ενώ ήταν περικυκλωμένος

από αστυνομικούς.

«Μετά τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, ο ιατροδικαστής αναφέρει στο πόρισμά του ότι η αιτία θανάτου ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι» δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του σερίφη στην κομητεία του Σαν Μπερναρντίνο λοχαγός Κέβιν Λέισι.

«Αν και συνεχίζουμε να συλλέγουμε τα στοιχεία, φαίνεται πως το τραύμα που στοίχισε τη ζωή στον Ντόρνερ προκλήθηκε από τον ίδιο» διευκρίνισε.

Πρώην μέλος της αστυνομίας του Λος Αντζελες, ο Ντόρνερ ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου να επιτίθεται εναντίον προσώπων που θεωρούσε ότι σχετίζονταν με την αποπομπή του από το Σώμα το 2008.

Ύστερα από ανθρωποκυνηγητό έξι ημερών, ο Ντόρνερ εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή του Μπιγκ Μπέαρ, κοντά στο Λος Άντζελες. Αφού εγκατέλειψε όχημα το οποίο είχε κλέψει, οχυρώθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου βρέθηκε νεκρός.
Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα