Εισαγόμενος ο ΤΗΛΕ-ΚΥΒΟΣ του ΑΝΤ1

Από τους συμμάχους και δανειστές μας Γερμανούς εισάγουμε το συγκεκριμένο προϊόν, που έρχεται έτοιμο πακέτο και προβάλλεται κάθε νύχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καλώντας τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν καταβάλλοντας ένα υψηλό αντίτιμο για να κερδίσουν σε περίπτωση που καταφέρουν να σχηματίσουν σωστά τη λέξη! Στην ουσία είναι μια νέα τακτική στην τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδας

της κρίσης, η οποία – σύμφωνα με τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, αλλά πάνω απ’ όλα επικερδής. Έτσι παρά τα συχνά πρόστιμα που επιβάλει το ΕΣΡ, το κανάλι που φιλοξενεί σχετικά προγράμματα εξακολουθεί να αποτελεί μια συμφέρουσα πρόταση με την οποία «ντύνει» νεκρό τηλεοπτικό χρόνο και παράλληλα κερδίζει χρήματα που χωρίς υπερβολή συγκρίνονται με διαφημιστικό χρόνο σε prime time ζώνη!

Αντίστοιχο πρόγραμμα με του ΑΝΤ1 όμως, διαθέτει και ο Alpha που επίσης εισάγει από τη Γερμανία «πακέτο». Σημειώνεται ότι αυτές οι εκπομπές παράγονται από γερμανικές εταιρίες παραγωγής, έχουν συγκεκριμένο format και φυσικά προβάλλονται από παρουσιαστές που μιλούν τη γλώσσα για την οποία προορίζεται το προϊόν. Οι παρουσιαστές που βλέπουμε κάθε βράδυ στις οθόνες μας – είναι νεαροί έλληνες που ζουν χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ενώ μαθαίνουμε ότι η αμοιβή τους, αν δεχθούμε ως σωστές τις πληροφορίες που διαθέτουμε, είναι εξαιρετική για την περίοδο που διανύουμε, αφού λέγεται ότι φθάνουν τις 2.500 ευρώ μηνιαίως!

Keywords
Τυχαία Θέματα