Σας τα έλεγε ότι πάει στον Σκάι αλλά εσείς δεν τον ακούγατε!

Η άψυχη Βάρσου και επειγόντως εντατικά στην Τζίμα

Τι γέλιο Jesus Christ μου καλοκαιριάτικο! Μας έπεσε το αντηλιακό από τα χέρια! Την ώρα δηλαδή που ο Μαλέλης είχε πάει επίτιμος καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Μελέτη για να μιλήσει για τη νέα εποχή του Star και τα μεγαλεπήβολα σχέδια τού channel

από τη καινούργια του επιτελική θέση, όπως βαρύγδουπα την μπουμπούνιζαν… είχε ήδη δώσει προφανώς τα χέρια με τον Αλαφούζο για να πάει στον Σκάι! Απίθανο το στέλεχος!

Έγραψε!
Guys μου; Τα sorry μας, αλλά άλλο να κάνετε watch τη συνέντευξη στη Μελέτη (μόλις προχθές στις 12 Ιουλίου) και άλλο να σας τη μεταφέρουν! «Το στοίχημα για εμάς εδώ στο Star…» , «Και το λέω κατηγορηματικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το lifestyle θα παραμείνει ως concept στο Star», «Όχι το Star δεν γίνεται ενημερωτικό, θα είναι μεγάλο κανάλι ποικίλης ύλης και θα τα έχει όλα»!… Ορισμένες από τις ατάκες του!

Τι είπε ο άνθρωπος!
Τον δε πληθυντικό – θέλουμε, κάνουμε, ράνουμε – τον γονάτισε! Υποδυόμενος το πιστό μέλος της μεγάλης ομάδας του channel. Ενώ διαβεβαίωσε και την Μελέτη, ότι η εκπομπή της θα παραμείνει και του χρόνου κανονικά! Αφασίας ο άτιμος! Αλλά; Το πιο πετυχημένο ever, σας το κρατάμε για το τέλος! Εδώ είναι που θα κουφαθείτε εντελώς από τη μαεστρία του ανθρώπου! Κάντε hear και πάθετε πλάκα!

Γλώσσα λανθάνουσα
Κάποια στιγμή εκεί που αγόρευε όμορφα και ωραία μιλώντας ως γκουρού του television, πετάει … τον τσιμεντόλιθο! «Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Σκάι…» για να διορθώσει στο καπάκι «…ε, του Star»! Καταλαβαίνετε κοροϊδία guys μου ε; Does not exist το δούλεμα που τους έριχνε! Ήταν στο Star, μίλαγε για το όραμα τους… και την ίδια ώρα σκεφτόταν τον Σκάι και τη νέα του συνεργασία! Δεν υπάρχει!

Δολοφονικό το contrast
Εμφάνιση Μίνας Βάρσου τελευταία στα διεθνή του Mega. Τώρα να σας πούμε ότι έχουμε κοπεί από την είσοδο, ψέματα θα μπουμπουνίσουμε! Τόσο ωραία κοπέλα, αλλά εντελώς άψυχος ο τρόπος της. Και ειδικά όταν αντικαθιστάς έναν Δανέζη και έναν Στρατή Αγγελή, άστα να πάνε! Βράστα η σύγκριση!

Δεν παίζεται!
Και μιας και ο λόγος για τις summer ανακατατάξεις του Mega. Τώρα που εκσφενδονίζετε την Ράνια Τζίμα σε μεγαλύτερες ποσότητες, κάντε της τουλάχιστον καμιά εξάσκηση στην αναπνοή. Συγκεκριμένα πώς να καταπίνει το σάλιο της χωρίς να την ακούμε! Χάρη θα μας κάνατε!

Τι χαμπάρια
Καλά την δε today ανακοίνωση του Σκάι για την ένταξη του Μαλέλη στο δυναμικό τους, την αφήνουμε ασχολίαστη! Αυτό το «τον παλιό φίλο» και το «επιστρέφει στο σπίτι του» μας ξεπερνά! Καλά what the fuck! Ανακοίνωση καναλιού είναι τούτη ή sms παλιόφιλου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα