Ρεάλ – Μπάγερν απόψε στη ΝΕΤ

Τον δεύτερο  ημιτελικό  αγώνα της ΡΕΑΛ με τη ΜΠΑΓΕΡΝ θα μεταδώσει η ΝΕΤ απόψε το βράδυ στις 21.45. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Γιωργος Χαϊκάλης και το σχολιασμό  ο Βασίλης Μπακόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια  (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD  και απευθείας  μέσω WEB TV στο www.ert.gr
   
Νωρίτερα

στις 20.00 στην εκπομπή CHAMPIONS NET με τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα στην Ρεάλ και την Μπάγερν, αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Αμέσως μετά, στις 21.00  στο PRE GAME του αγώνα  ο  Ιωσήφ Νικολάου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα συνδεθούν  με την Μαδρίτη και τον Βασίλη Μπακόπουλο  με  εικόνες  από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου,  αλλά και με όλα τα τελευταία  νέα λίγο πριν από  την σέντρα  του ημιτελικού.

Στις 23.45  στην εκπομπή CHAMPIONS NET με προσκεκλημένο τον  Άκη Ζήκο, θα σχολιαστούν όλα όσα έγιναν στον αγώνα  και οι   τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις των παικτών της Ρεάλ και της Μπάγερν στον Βασίλη Μπακόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα