Έσπασε την ομερτά

Παγωτό άφησε χθες τους συνομιλητές του στην «Ανατροπή» ο Παύλος Χαϊκάλης! Ο ηθοποιός που κατεβαίνει με τον Καμμένο, είχε σουξεδιάρικο καυγά με τον Γιακουμάτο και εκεί που πλακωνόντουσαν, ξάφνου του ζητά επιτακτικά να πάρει θέση για τον ανεκδιήγητο τύπο τους στη Πάτρα, που γράφει στα γεννητικά του όργανα όσους αυτοκτονούν!
Το ωραίο είναι ότι δεν μπουρδουκλώθηκε μόνο ο Γιακουμάτος (ο οποίος τα μάσησε και δεν είχε τι να πει) αλλά και όλοι οι υπόλοιποι,

το έκαναν κανονικά τουμπεκί! Ωσάν δεν ακούστηκε το nothing! Γραμμή για γαργάρα όχι αστεία! Μόνο που τους το χαλάει το διαδίκτυο που βουίζει!

Forever and ever together
By the way μιας και που μιλάμε για τη megalicious εκπομπή, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την… τάπα του John Πρετεντέρη στον Πεταλωτή, με το που τον καλωσόρισε! «Υφυπουργός πάντα» τον εκσφενδόνισε και του έκοψε τη φόρα για οτιδήποτε παραπάνω! Πολύ γέλιο!

Υ.Γ. Καλά αμ δε το άλλο; Που μας το πλασάρει βέβαιο ο journalist ότι θα τον έχουμε μονίμως με ένα υφυπουργείο; Jesus Christ το forever του!

Ευρυχωρία
Καλέ προσθέστε μια εξτρα τραπεζαρία για να τους καθίσετε! Δέκα νοματαίους στρίμωξαν today στη ΝΕΤ, στην προεκλογική εκπομπή που συντόνισε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα νωρίτερα το απόγευμα. Να μας συγχωράτε αλλά το πλάνο, ήταν εντελώς χιουμοριστικό! Ωσάν τα μαθητούδια που τα έχουν στοιβάξει για να χωρέσουν και ίσα που καταφέρνουν να ακουμπήσουν τα χεράκια τους στο θρανίο!  Τσίμα – τσίμα τους παρκάρισαν!

Μενεγάκη VS δίδυμο Λιάγκα
Συνάντηση κορυφής των δύο γερόλυκων της TV, Αρναούτογλου με Μενεγάκη. Πλάκα πλάκα να το ξαναμπουμπουνίσουμε. Όταν έχει όρεξη και θέλει, σχεδόν πάντα δηλ, η presenter κάνει από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις. Μπορεί αυτό να το έχουμε πει στο παρελθόν και για Λιάγκα-Σκορδά, ποια είναι ωστόσο η διαφορά; Ότι στο Mega μπουκώνεις κάποια στιγμή από την trashαριά! Ενώ τούτη στον Alpha έχει μια ποιότητα. Α, την truth μας να μην την καταθέσουμε!

Να μετονομαστεί ο δρόμος σε «Λεωφόρος Αρναούτογλου»!
Από τις σπάνιες φορές (για να κάνετε understood) που μας έβγαλε θετικά feelings ο Γρηγόρης! Τολμάμε να πούμε ότι τον απολαύσαμε! Φαντάσου! Καλά, ως κορυφαίο σημειώνουμε την ατάκα του γιου της Μενεγάκη που αποκάλυψε η ίδια, ότι της λέει το παιδί κάθε φορά που περνάνε έξω από τη «Νησιώτισσα». «Εδώ ερχόμαστε με το μπαμπά με ένα φίλο του που δουλεύει κι αυτός στην τηλεόραση»…
Γρηγόρης ο θαμώνας! Ρίζωσες πια presenter μας!

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα