Προκηρύξεις για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ

Στην πρόσληψη συνολικά 615 εργαζομένων σε διάφορες ειδικότητες εντός και εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου (ΣΑΧ) στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προχωρά η ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00, συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για την κάλυψη 356 θέσεων εκτός ΑΣΕΠ

(132 δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων), καθώς και για την κατάρτιση Μητρώου Αξιολογητών, που θα συμβάλλουν στην επιλογή του προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση φόρμας υποβολής στην ιστοσελίδα www.opengov.gr. Ειδικότερα, για την υποβολή της αίτησής τους, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν τις παρακάτω ιστοσελίδες:

• Για τους δημοσιογράφους: http://www.opengov.gr/home/2014/01/14/4927

• Για τις καλλιτεχνικές ειδικότητες: http://www.opengov.gr/home/2014/01/14/4924

• Για το Μητρώο Αξιολογητών: http://www.opengov.gr/home/2014/01/14/4929

Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα www.asep.gr θα δημοσιευθεί προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στη ΝΕΡΙΤ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα υποβολής αίτησης στον συγκεκριμένο ιστότοπο από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.nerit.gr/category/deltia-typou/

- Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, λήγει η κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. προς παραγωγούς και δημιουργούς, για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.nerit.gr/proskliseis/p1/, στην οποία διατίθενται πληροφορίες και φόρμα υποβολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα