Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ...

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Καλλιτεχνική φύση ως γνωστόν ο Μπάμπης ενεπνεύσθη για το αποψινό του σχόλιο από το γνωστό θεατρικό έργο, προσαρμόζοντάς το βεβαίως πάνω στον πρωθυπουργό.

Όλοι φοβούνται στην Ευρώπη τον Τσίπρα. Τι τον φοβούνται! Τον τρέμουν…

Ακούστε πώς το ταίριαξε:

Ο

κ. Τσίπρας μπορεί να είναι καλός τακτικιστής έκανε όμως ένα στρατηγικό λάθος ξανά. Ενώ γνώριζε ότι αν εμπλακεί η Ελλάδα στις εκλογές των άλλων κρατών θα έκανε κακό σε εμάς, επέμεινε να το κάνει. Ενώ όλη σύμπασα η Κεντρική Επιτροπή έλεγε ότι «θα εκλεγεί ο Σουλτς και θα μας τα χαρίσει όλα» δεν βγηκε να τους πει «Κύριοι σταματήστε να λέτε όλα αυτά.Δεν είναι μια ρεαλιστική διαπραγματευση αυτή».

Όπως και στη Γαλλία, του κάνει κακό του Ολάντ, που ήταν ο μόνος άνθρωπος που τον βοήθησε πραγματικά. Δεν θέλουν ένα Τσίπρα που θα κάνει κάτι ενώ έχουν εκλογές. Όλοι πλέον φοβούνται τον Τσίπρα. Ήθελε να το πετύχει αυτό; Αν το ήθελε για να κλείσει τη διαπραγμάτευση, άντε να το δεχτώ μέχρι κι εγώ, αλλιώς πρέπει να ξέρουμε: Κάθε μερα που περνά είναι ένα καρφί -και ξέρετε πού- στο κοφίνι της οικονομίας. Εκεί που όλοι μας ελπίζουμε μια στιγμή κάπως να ανασάνουμε…

The post Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ... appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα