Πλήρωσε χρωστούμενα από την εποχή της ΔΗΜΑΡ

Το στέλεχος του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και η δυσαρέσκεια της ιδιοκτησίας

Δυσαρέσκεια αποκαλύπτεται ότι έχουν προκαλέσει μετά από αρκετές ημέρες στην ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ οι χειρισμοί στην υπόθεση Πανούση, με αφορμή την αποκάλυψη υπηρεσιακού εγγράφου του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ανέφερε ότι, «Όσοι αλλοδαποί εισέρχονται στα υδάτινα και τα χερσαία σύνορα της χώρας μας δεν θα συλλαμβάνονται, αλλά θα τούς δίδεται χαρτί παραμονής 1 μήνα, αν

θέλουν να φύγουν, ενώ αν δεν θέλουν θα τους δίδεται άδεια παραμονής έξι μηνών». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες – εκ των υστέρων, προέκυψε ότι ο ακραίος χειρισμός του θέματος και η επιθετική στάση που κράτησε το κανάλι απέναντι στην κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα στο οποίο αναμείχθηκε και προσωπικά ο πρωθυπουργός… Είχε ευθεία αναφορά στα εσωκομματικά της ΔΗΜΑΡ! Η ιστορία θέλει στέλεχος του σταθμού όταν έμαθε την ύπαρξη του εγγράφου από τον αστυνομικό ρεπόρτερ Δημήτρη Καραστεφανή να τρίβει τα χέρια του από χαρά, δίνοντας εντολή να «παίξει» το θέμα δυνατά για να «κοντύνει» τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση! Μάλιστα η φράση που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ για τον πρώην σύντροφο του Φώτη Κουβέλη είναι «Πλήρωσε χρωστούμενα της ΔΗΜΑΡ»!

Στη συνέχεια όμως η ιδιοκτησία του σταθμού, φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις για τον τρόπο που τα στελέχη της ενημέρωσης χειρίστηκαν την υπόθεση, ανάμεσα σε άλλους και από τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Άρη Πορτοσάλτε, δεδομένου ότι η εντολή είναι να μην γίνεται καταχρηστική και αναίτια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα.

The post Πλήρωσε χρωστούμενα από την εποχή της ΔΗΜΑΡ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα