Πέθανε η μητέρα του Νίκου Παππά

Το συγκινητικό «αντίο» του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης…

Με ένα συγκινητικό προσωπικό μήνυμα αποχαιρέτησαν δημόσια την Ματίνα Παππά, που πέθανε τα ξημερώματα, ο σύζυγός της Στέλιος και τα δύο της παιδιά, Νίκος και Μάριος..

Η Ματίνα Παππά, σύζυγος του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Παππά, και μητέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, πρόκειται να κηδευτεί την προσεχή Δευτέρα,

στις 4.00 το απόγευμα στο κοιμητήριο Καισαριανής.

«Όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακίσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες», γράφουν στο μήνυμά τους ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά.

Οι οικείοι της επιθυμούν αντί για στεφάνια να ενισχυθεί η προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» στους λογαριασμούς: Alpha Bank 119-00-2002-008641, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 082-48-0000-13, Πειραιώς 5075-039462-760».

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Ματίνας Παππά απέστειλαν η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη τη συντρόφισσα Ματίνα Παππά, η οποία έφυγε από κοντά μας τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από μακρόχρονη περιπέτεια με την υγεία της. Σύζυγος του Στέλιου, μητέρα του Νίκου και του Μάριου, η Ματίνα Παππά έδωσε σε όλη της τη ζωή τη μάχη για τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς, από τα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας μέχρι το τέλος της ζωής της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Ματίνας Παππά.
Πηγή ethnos.gr

The post Πέθανε η μητέρα του Νίκου Παππά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα