Περισσότερα όπλα είναι η λύση λέει η Εθνική Ένωση Όπλων στις ΗΠΑ

Δεν έχει στεγνώσει ακόμη το αίμα στο Κονέκτικατ, όπου ένοπλος μπήκε σε σχολείο και σκότωσε 20 παιδιά και 6 ενήλικες πριν και ο ίδιος πέσει νεκρός. Και ο επικεφαλής της Εθνικής Ένωσης Όπλων (NRA) Γουέιν Λαπιέρ, στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Ένωσης μετά το μακελειό δήλωσε ότι «Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σταματήσει έναν κακό οπλοφόρο είναι ένας καλός οπλοφόρος» προτείνοντας ότι αυτό που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να προστατεύσουν τους μικρούς μαθητές είναι ένα «σχέδιο απόλυτης προστασίας» που θα περιλαμβάνει και

την παρουσία ένοπλων αστυνομικών σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Μάλιστα, η συνέντευξη Τύπου διεκόπη για μερικά λεπτά όταν διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα και ύψωσαν ένα πανό με τη φράση «Η NRA σκοτώνει τα παιδιά μας» ωστόσο ο Λαπιέρ απτόητος συνέχισε κανονικά την ομιλία του καταγγέλλοντας το ρόλο που διαδραματίζουν στην έκρηξη της βίας οι ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια… Επίσης, απέρριψε την πρόταση για επιβολή περιορισμών στην οπλοκατοχή υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα αφαιρούσε τα όπλα από τους νομοταγείς πολίτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της NRA γίνονταν λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί ένα νέο αιματηρό ένοπλο επεισόδιο, αυτήν την φορά στην πολιτεία της Πενσιλβάνια. Συγκεκριμένα τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο δράστης, σκοτώθηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο Φρανκστάουν, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η τοπική εφημερίδα Altoona Mirror επικαλούμενη τον εισαγγελέα Ρίτσαρντ Κονσίλιο. Νεκροί είναι μια γυναίκα και τρείς άντρες περιλαμβανομένου του επιτιθέμενου, προσθέτει η ίδια πηγή.
Πηγή: 902.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα