Περίσσεψε η υποκρισία

What a υποκρισία όμως βρε guys μου, δεν παίζεται το situation τους! Ας τα εξηγήσουμε, για να γίνουμε κατανοητοί. Από τη μία γράφει η αρχισυντάκτρια του «Made in star» ένα κείμενο – παραλήρημα, για όσους μιλούν λέει για κόψιμο της εκπομπής και κάνει λόγο για ανθρωποφαγίες και άλλα βαρύγδουπα… και από την άλλη, πριν αλέκτωρ λαλήσει, πιάνουν στο μεσημεριανό τους today την υπόθεση του presenter με τα ναρκωτικά και το ξεσκίζουν! Δηλαδή είναι για γέλια η περίπτωση τους!

Απιστεύτου οι τύποι
Τι μορφασμούς, τι ατάκες, τι συκοφαντία, τι

λάσπη εκσφενδόνισαν μασουλώντας το θέμα, δεν λέγεται! Είναι amazing! Προκειμένου να τσιμπήσουν καμία μοναδούλα, με άνεση και χωρίς ίχνος ντροπής το κανιβαλίζουν, το τραβάνε και παίζουν με τη ζωή ενός ανθρώπου, που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση now… και έχουν τα μούτρα και από πάνω να καταγγέλλουν δημοσιεύματα!

Τρικυμία
Που στο κάτω – κάτω, τα τελευταία, με αξιοπρέπεια αναφέρουν είδηση! Διότι η είδηση είναι είδηση! Μπορεί να τα μπερδεύουν τα πράγματα κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά μία είδηση είναι είδηση και όχι εμπάθεια, που μόνο αυτή την έννοια κατέχουν! Διότι απλούστατα έτσι έχουν μάθει να κάνουν τις δουλειές τους!

Άλλοι τους φταίνε, με άλλους τα βάζουν
Είναι amazing αυτό που συμβαίνει σε αυτό το TV-country! Οι εργαζόμενοι τραβάνε ζόρια με τους συναδέλφους τους που γράφουν την είδηση του κοψίματος μιας εκπομπής (και μιλάμε τώρα για περιπτώσεις δημοσιευμάτων σοβαρών και έγκυρων ε; όχι μούφες!) ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν κανένα θέμα (μα κανένα!) με τον εργοδότη και τα αφεντικά, που καταργούν ζώνες και απολύουν ανθρώπους!

Τι εστί δημοσιογράφος;
Αυτούς τους δικαιολογούν και τους γλείφουν και την οργή τους την φυλάνε όλη να κατασπαράξουν τον δημοσιογράφο που έβγαλε την είδηση! Λες και η δουλειά ενός journalist δεν είναι να βγάζει breaking news, αλλά να μαζεύει βρούβες στα χωράφια! Έλα Jesus μου και Christ μου!

Υπάρχει περιθώριο για περισσότερα!  
Σάμπως έτσι δεν έγινε και στον Alpha πριν μερικούς μήνες; Τα έβαλαν όλοι οι συνεργάτες του «Κους κους» (από Facebook και δεν συμμαζεύεται) με δημοσιεύματα σάιτ και blogs, χρεώνοντας τους κακοήθεια και ένα κάρο άλλα άσχετα και τραγικά, για να επιβεβαιωθεί η είδηση στο τέλος και να τους μείνει η λύσσα.
Είναι φοβερό πάντως! Το ότι όλοι αυτοί τα βάζουν με τους δημοσιογράφους και δικαιολογούν τα αφεντικά που κάνουν περικοπές! Όχι για να μην έχετε αμφιβολίες μετά, why πάμε κατά διαόλου στα εργασιακά!  Και λίγα μας κάνουν με αυτά τα μυαλά!

Οέο;
Κλείνουμε τα today Opinions της οργής, με δύο ακόμα σχόλια.

Πρώτον, κοίτα στη τελική ποιος μιλάει! Τα μεσημεριανά, που έχουν παίξει στη θεματολογία τους πάμπολλες times κοψίματα εκπομπών!

Και second, μία απορία. Που μας έχει μπερδέψει! Πώς γίνεται από τη μία να καταδικάζουμε με τρομερή ευκολία τον «οικογενειάρχη» που έμπλεξε με τα ναρκωτικά… και από την άλλη, να αποθεώνουμε τον κάθε Σκαρμούτσο που φωτογραφίζεται με τα τατουάζ του στα περιοδικά και μας αφηγ

Keywords
Τυχαία Θέματα