Παρίσι: Συνελήφθη ένοπλος στην Disneyland

Στη σύλληψη ενός άντρα που είχε στην κατοχή του δύο όπλα, κουτιά με σφαίρες και ένα αντίγραφο του Κορανίου προχώρησαν αστυνομικοί στη Disneyland του Παρισιού, όπως μεταδίδουν γαλλικά ειδησεογραφικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 28χρονος άντρας μετέφερε τα όπλα σε μια τσάντα και συνελήφθη στην είσοδο ενός από

τα ξενοδοχεία του πάρκου.

Τα όπλα έγιναν αντιληπτά από τους ανιχνευτές μετάλλων και ο άντρας συνελήφθη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Μάλιστα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 28χρονος δεν αντιστάθηκε.

Εκπρόσωπος της Disney δήλωσε στο France24 ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ο 28χρονος Ευρωπαίος, που φαίνεται ότι είναι κάτοικος Παρισίων, δεν φαίνεται να ετοίμαζε κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ανώτατος αξιωματούχος, μιλώντας στο AFP.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι ήταν οπλισμένος για την «προσωπική του ασφάλεια».

Συνέλαβαν λάθος γυναίκα

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τη συνοδό του 28χρονου, που εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τον άντρα. Νωρίτερα, οι αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα, που δεν είχε, όμως, καμία σχέση με τον άντρα και αφέθηκε ελεύθερη.

Τον τελευταίο μήνα, η αστυνομία έχει αυξημένη παρουσία στη Disneyland, καθώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν της χώρας.
Πηγή ethnos.gr

The post Παρίσι: Συνελήφθη ένοπλος στην Disneyland appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα