Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ο Θεοχάρης

Αιχμές για Θεοδωράκη

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης, αφήνοντας αιχμές κατά του Στ. Θεοδωράκη και επισημαίνοντας ότι «στο συνέδριο δεν ελήφθησαν αποφάσεις για επανίδρυση του κόμματος». Το Ποτάμι χαρακτήρισε την εξέλιξη «αναμενόμενη».

Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Θεοχάρης φέρεται να τονίζει πως “κατά το συνέδριο δεν είδα να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού” και συμπληρώνει απευθυνόμενος στον Στ. Θεοδωράκη:

“Θεωρώ εντιμότερη στάση να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τς δικές σου θέσεις”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ποταμιού ορίστηκαν οι κ.κ. Δανέλλης και Αμυράς.

Η παραίτηση του κ. Θεοχάρη έρχεται λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου συνεδρίου του κόμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου ο βουλευτής του Ποταμιού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς της ηγεσίας, κάνοντας λόγο για έλλειψη συλλογικότητας και λάθος επιλογές και για “τρία ποτάμια”.

«Το ένα μεγάλο “Ποτάμι” είναι αυτοί που μας άφησαν. Το Ποτάμι της Ελπίδας που διαψεύστηκε», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης, αναφερόμενος και στην ανάγκη επανίδρυσης του κόμματος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επανεξελέγη επικεφαλής του κόμματος με συντριπτική πλειοψηφία, απάντησε στις αιχμές Θεοχάρη, επισημαίνοντας:

“Ας πάψουν να τρέμουν τα γόνατα ορισμένων μπροστά στα δύσκολα. Δεν υπάρχουν τρία ποτάμια, υπάρχει ένα ποτάμι. Ή είσαι ποτάμι ή δεν είσαι. Δεν μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του “είσαι” και τη δημοσιότητα του “δεν είσαι’».

Πώς σχολίασε την παραίτηση Θεοχάρη το Ποτάμι
Αναμενόμενη εξέλιξη θεωρούν στο Ποτάμι την αντικατάσταση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από την οποία παραιτήθηκε.

«Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι» σχολίασαν από τη Σεβαστουπόλεως, ανεξάρτητα από την επιλογή του βουλευτή του Ποταμιού.
Πηγή ethnos.gr

The post Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ο Θεοχάρης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα