Έξυπνες ατάκες, χιούμορ και «καρφώματα»

Γιατί δεν ήταν βαρετή η συνέντευξη Τσίπρα στον Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μια καλή συνέντευξη στον Αλέξη Τσίπρα ρωτώντας τον για όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας… Με μαχητικότητα και με επιχειρήματα, γνωρίζοντας πού πρέπει να επιμείνει διεκδικώντας ουσιαστικές απαντήσεις, αλλά και πού να υποχωρήσει αφήνοντας τον πρωθυπουργό να αναπτύξει τη σκέψη του.

Εχθές γράφαμε ότι όλοι δουλεύουν για τον Νίκο Χατζηνικολάου,

εννοώντας ότι το timing ήταν εξαιρετικό… Σήμερα ο δημοσιογράφος το ανταπέδωσε με την μπενχουριάδα συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό… Τροφοδοτώντας με τη σειρά του όλες τις εκπομπές όλων των καναλιών με φρέσκο υλικό!

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν καθόλου βαρετή, παρά τη διάρκειά της… Μπορεί να μην έβγαλε τη μεγάλη είδηση, είχε όμως ωραίες ατάκες, έξυπνα σχόλια, ειρωνικά «καρφώματα», ενδιαφέρουσες αξιολογήσεις, μικρές ειδήσεις, ενώ δεν έλειψαν οι δραματουργικές στιγμές, απαραίτητο συστατικό για να κρατηθεί ο τηλεθεατής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το επικοινωνιακό του ταλέντο που κατά κοινή ομολογία έχει εξελιχθεί και ωριμάσει με το πέρασμα του χρόνου… Δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του δημοσιογράφου, χωρίς ιδιαίτερες υπεκφυγές… Ενώ σε κάποια σημεία της συνέντευξης αφέθηκε να θυμώσει χύνοντας μάλιστα το νερό του με μια αδέξια κίνηση… Να ειρωνευτεί τον Σταύρο Ψυχάρη (χωρίς να τον κατονομάσει) λέγοντας ότι εσχάτως επισκέπτεται συχνά τον εισαγγελέα… Αλλά και να κάνει χιούμορ με τη μασκότ της επικαιρότητας, τη γάτα των Ιμαλάϊων, προτρέποντας τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον ρωτήσει σχετικά… Φυσικά υπήρξαν και στιγμές που ξεγλίστρησε ή τουλάχιστον προσπάθησε, με την ανοχή του δημοσιογράφου να ελιχθεί σε ορισμένες «κακοτοπιές»!

Μίλησε για λάθη στη διαπραγμάτευση, για ανοησίες του Βαρουφάκη, «κάλυψε» την Τασία Χριστοδουλοπούλου, εκθείασε τη Μέρκελ (σαν να τη θαυμάζει) και ξεκαθάρισε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν η συζήτηση φτάνει στο πεδίο της ηθικής. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για τη συνέντευξη τον κάλεσε στο κινητό ο Γιούνκερ για να του δηλώσει συμπαράσταση στο προσφυγικό. Αναρωτήθηκε τι κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια»! Δήλωσε ότι έσκισε τη γάτα! Και συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Μαξίμου δεν ξανασυνάντησε τον Σταύρο Ψυχάρη, παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε ραντεβού. Τέλος ο Χατζηνικολάου παραπονέθηκε, διότι όσες φορές συναντήθηκαν, σε εκείνον δεν έφτιαξε ποτέ καφέ, όπως έκανε με τον Ψυχάρη!

Εν κατακλείδι οι εντυπώσεις που άφησε ήταν θετικές, αποδεικνύοντας ότι το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησής του εξακολουθεί να παραμένει ο ίδιος!

The post Έξυπνες ατάκες, χιούμορ και «καρφώματα» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα