Όταν στη ΔΡΑΣΗ δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η Αριστερά

Κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι θυμίζει η κατάσταση στο λιλιπούτειο εκλογικά φιλελεύθερο κόμμα του Στέφανου Μάνου «Δράση».

Και αυτό διότι με σημερινή του ανακοίνωση ο Στέφανος Μάνος ακυρώνει τα όσα δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο πρώτος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος του επιφανής επιχειρηματίας κύριος Στέλιος Σταυρίδης περί προχωρημένων συζητήσεων Δράσης-Δημοκρατικής Συμμαχίας-Δημιουργίας Ξανά για κοινή κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Προφανώς

ευρισκόμενος σε σύγχυση, ο κύριος Μάνος αναφέρθηκε σε μυθεύματα περί επαφών και συνεργασίας την ίδια στιγμή που το πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος του μας μιλούσε ευθέως για επαφές αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ίδιο στέλεχος του κόμματος του κυρίου Μάνου μίλησε για εμπλοκή στις συζητήσεις και του κόμματος Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζίμερου ο οποίος με την σειρά του όλος περιέργως διαψεύδει κάθε είδους τέτοια εμπλοκή. Έγκυρες πάντως πληροφορίες μας εξακολουθούν να επιβεβαιώνουν τις μυστικές διεργασίες που και ο κύριος Σταυρίδης επαλήθευσε για την δημιουργία νέου κοινού μεταρρυθμιστικού μετώπου.

Ενδεχομένως ο κ. Μάνος με την γνωστή εμπειρία «επιτυχίας» στο μάνατζμεντ της εταιρίας Αλλατίνη να επαναλαμβάνει τις ίδιες στρατηγικές και στην διοίκηση του πολιτικού του φορέα μη γνωρίζοντας τι λένε και τι πράττουν τα ίδια του τα στελέχη – και, μάλιστα, ο πρώτος υποψήφιός του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Και μία ερώτηση, για το κλείσιμο: οι πληροφορίες που δημοσίευσε το protothema.gr δημοσιεύθηκαν και σε άλλα, μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, ο κ. Μάνος αναφέρθηκε μόνο στο site του Πρώτου Θέματος. Αν ήθελε να μας διαφημίσει, τον ευχαριστούμε, αλλά αν ρίξει μια ματιά στις επισκεψιμότητές μας θα δει ότι δεν χρειάζεται: τη Δευτέρα μας επισκέφθηκαν 365.142 μοναδικοί χρήστες, τρεις φορές περισσότεροι από τις ψήφους που πήρε η ΔΡΑΣΗ στις εκλογές.

Αν δεν αναφέρθηκε στα άλλα μέσα που δημοσίευσαν τα περί πιθανής συνεργασίας με την Δημοκρατική Συμμαχία και την Δημιουργία Ξανά επειδή θα ερχόταν σε δύσκολη θέση, τον κατανοούμε…
Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα