Όταν έκλαψε ο Σταύρος

Στο (θανατικό) mood των ημερών οι απαντήσεις του στο MEGA

Ένα δάκρυ κύλησε στο αξύριστο μάγουλο του αγουροξυπνημένου τηλεθεατή της πρωινής κυριακάτικης εκπομπής του MEGA, ακούγοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη να δηλώνει ότι «Αν πεθάνει το κίνημα που ίδρυσε θα πεθάνει κι αυτός μαζί του»… Διότι όπως είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Δημήτρη Τάκη, «Παράτησε καριέρα και επιχειρήσεις που ήταν στην ακμή τους και όχι στο δύσιμό τους*» για να

σώσει την πατρίδα… «Είναι δυνατόν να μην διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος (που αν πεθάνει θα πεθάνει και ο ίδιος)» αναρωτήθηκε με μια δόση πίκρας, αλλά και καθήκοντος, κοιτώντας στα μάτια τους απορημένους δημοσιογράφους του μεγάλου καναλιού!

Ο Σταύρος είναι στεναχωρημένος λίγες ημέρες πριν το συνέδριο, γιατί βγήκε ο Χάρης Θεοχάρης (που δεν εκτιμάει τίποτα) στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και αμφισβήτησε τον ίδιο και την αυτόνομη πορεία του κόμματος: «Το Ποτάμι δεν μπορεί να συνεχίσει μόνο του» είπε ο βουλευτής και συμπλήρωσε, «Υπεύθυνος για την πτωτική πορεία του κόμματος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης»!

*Μην ξεσυνερίζεστε όμως τον επικεφαλής του Ποταμιού για τα ελληνικά του. Δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο. Έχει άλλα χαρίσματα (που θα αποκαλύψει στις επόμενες γενιές ο ιστορικός του μέλλοντος)!

The post Όταν έκλαψε ο Σταύρος appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα