Οι εξαιρέσεις και ο… ακτιβιστής Λιάγκας!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Αν εξαιρέσετε τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, όλα τα υπόλοιπα είναι τρελή τρασαδούρα! Και όταν λέμε όλα τα υπόλοιπα εννοούμε, το σύνολο των εκπομπών στο ελληνικό television, εκτός από δύο. Ράδιο Αρβύλα και Ελένη Μενεγάκη. Τελεία και παύλα!

Η μαύρη αλήθεια
Guys; Λέγετε ό,τι θέλετε, αλλά η truth είναι μία! Όλες οι εκπομπές των ιδιωτικών channels εκτός από τις ενημερωτικές, τα δελτία, τον Αντώνη Κανάκη και την Ελένη Μενεγάκη,

είναι τραγικά πλέμπα! Είτε αυτό είναι στον Ant1, είτε στο Star, είτε Alpha.

Πάτος
Καλά ειδικά στο Star, η τρασαδούρα χτυπάει κατακόκκινο τόσο που δεν πάει άλλο! Στις φλόγες το channel! Αλλά κι οι υπόλοιποι, δεν πάνε πίσω. Από κοντά τους ανταγωνίζονται! Ποιος θα μας φλομώσει στη τρασαδούρα περισσότερο!

Υ.Γ. Μη μας βάζετε τώρα να μπουμπουνάμε ονόματα, λέμε όλοι! Οι everyone!

Enough is enough!
Τέρμα! Από εδώ και στο εξής για μας ο husband Λιάγκας δεν είναι ένας απλός presenter πρωινού, αλλά… όραμα! Ιδέα! Σύμβολο!

Εγώ; Εγώ; Εγώ;…
Καθίστε και κάντε hear τι ανεμοστροβίλισε ο άνθρωπος today, όταν η Σταμάτη τού την είπε να μην αντιμετωπίζει τους γκέι σαν άρρωστους.
«Εγώ που έχω δώσει μάχες!»…
Ντόιν! Γκρεμοτσακιστήκατε; Ε μα σας είπαμε να θρονιαστείτε!

Νομίζει ότι είναι ακόμη στα 90’s
Και η πλάκα η μεγάλη είναι ότι την ατάκα – ρουκέτα την πέταξε μετά από ένα από τα χιλιοστά σχολιάκια – χιουμοράκια που κάνει καθημερινά για τους ομοφυλόφιλους! Ξέρετε αυτά τα τόσο παλιακά, που κάθε τόσο και λιγάκι αφήνει υπονοούμενα για το πόσο άντρας είναι ο ίδιος π.χ. όταν φοράει μία ροζ μπλούζα κτλ… Τόσο boring! Πιο mainstream πεθαίνεις!

Έχω φτιάξει χοιρινό με σέλινο, να σου βάλω;
Τα πήρε στο κρανίο όμως με την συνεργάτιδα του, του γύρισε το μάτι! Α, όλα κι όλα! «Εγώ που έχω δώσει μάχες»! Το έλεγε και το ξαναέλεγε! Και ρωτούμε οι μη γνωρίζοντες. Καλέ ποιες μάχες…; Που τη μόνη μάχη που τον έχουμε δει να αγωνίζεται, είναι της κουτάλας! Μέχρι εκεί!

Με το καλό και άγαλμα!
Τύφλα να έχει πάντως μπροστά του, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ! Ο αμερικανός ακτιβιστής Χάρβεϊ Μιλκ! Και όλοι όσοι πολέμησαν για τα δικαιώματα των γκέι! Αράξτε κοινότητα! Αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας!

Πρετεντέρη ζούμε, κάθε βράδυ να σε δούμε!
Αφασίας ο John Πρετεντέρης! Σας έχουμε πει που κάθε βράδυ στην έναρξη του δελτίου η κάμερα τον αποθανατίζει να γράφει όλη την ώρα. Ε, today εκεί που μίλαγε η Τρέμη ακούγεται ένα δυνατό χρατσσς άλλο πράγμα! Έσκιζε την κόλλα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα