Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στη ΝΕΤ

Μετά την άρτια κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, της εκλογικής διαδικασίας και των διεργασιών που προέκυψαν από την κάλπη της 6ης Μαΐου, η ΝΕΤ των μεγάλων γεγονότων θα δώσει και πάλι το στίγμα των πολιτικών εξελίξεων μέχρι την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Καθημερινά, από την Τρίτη 5 Ιουνίου θα μεταδίδονται οι ειδικές πολιτικές εκπομπές «ΕΚΛΟΓΕΣ

2012 – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ» στις 18.15 – 21.00 και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από τις 22.00 έως τα μεσάνυχτα. Στις εκπομπές, τις οποίες θα συντονίζουν γνωστά πρόσωπα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα καταθέτουν τις απόψεις τους για τις σημαντικές εξελίξεις εκπρόσωποι κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, οικονομολόγοι, πολιτικοί αναλυτές και άνθρωποι από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους. Παράλληλα, στους προεκλογικούς ρυθμούς εναρμονίζεται η πρωινή ενημερωτική ζώνη, με την «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», το «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ» και το «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ», καθώς και οι εκπομπές «NETWEEK» και «ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ x 2».

Από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου μέχρι και τη βραδιά των εκλογών, η ΝΕΤ θα βρίσκεται σε συνεχή ροή ενημέρωσης, ενώ η εκπομπή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ» επεκτείνεται και στις ζώνες 13.00 – 15.00 και 16.00 – 18.00.

Όλο το προσωπικό της Ενημέρωσης της ΕΡΤ – δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγοί και σκηνοθέτες – θα είναι επί ποδός για την πλήρη κάλυψη της δραστηριότητας όλων των κομμάτων, των περιοδειών, των συγκεντρώσεων, και των συνεντεύξεων των πολιτικών αρχηγών.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι όλη η πολιτική επικαιρότητα καλύπτεται ραδιοφωνικά από τη ΝΕΤ FM, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα