Ο… υπερατλαντικός Αυτιάς, η καραμέλα του Λιάγκα και η κακή συνήθεια της Μπαλατσινού

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την εύνοια της Μελέτη;

Όσες φορές κάνουμε watch τον Γιώργο Αυτιά, σε ένα πράγμα καταλήγουμε. Ο τύπος είναι κορυφαίος! Guys; Τι να λέμε τώρα, δεν υπάρχει η περίπτωση του! Είναι does not exist ο άνθρωπος! Από τις ελάχιστες – ίσως και η μοναδική τηλεοπτική φιγούρα στο ελληνικό television που φέρει χαρακτηριστικά εξωτερικού! Ω, ναι. Ο μόνος με τέτοιο εκτόπισμα!

Έχει ξεφύγει μπροστά
Είναι προχώ, είναι πέρα για πέρα σύγχρονη η ματιά του, εντελώς φρέσκια η στάση του. Απέναντι στο οτιδήποτε.

Το σχόλιο του, η παρουσία του, στο μεταξύ κάνει και ενημέρωση και αυτό του δίνει ακόμα πιο πολλούς πόντους, στο πώς καταχωρείται η εικόνα του. Τι Παπαδάκης… Είναι πλέον completely άστοχη κάθε σχετική αναφορά. Και παλιακή το κυριότερο!

Ουδεμία σχέση
Επίσης, ο Αυτιάς μπορεί να έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν έχει και πολύ ιδέα από social media, η στάση του όμως και η ματιά του στα νέα πράγματα είναι πολύ πιο προχώ από συναδέλφους του, που κάνουν βουτιά και μας πρήζουν με τα facebookια και τα twitter! Α! Τις αλήθειες να τις μπουμπουνάμε! Και μη σας μπερδεύει ο μύθος με τις «συνταξούλες», το TV στίγμα του και η μέθοδος του έρχονται εντελώς από America μεριά!

Για ηλίθιους μας περνάει;
Αμάν βρε Γιώργο Λιάγκα με την καραμέλα να λέει ότι δεν ασχολείται με τα νούμερα, δεν είναι τέτοιος τύπος και τα σχετικά… Αφού στο μεταξύ, όλο αυτό κάνει! Όλο αναφορές έμμεσες και άμεσες πολλές φορές, για το πόσο καλές επιδόσεις έχουνε. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν το έχει και ανάγκη ο άνθρωπος! Αφού είναι πρώτος ούτως ή άλλως με διαφορά, αλλά και η παρουσία του ίδιου στην εκπομπή είναι καταλυτική. Το έχουμε ξαναπεί! Τι θέλει λοιπόν και μας πρήζει με τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις κάθε λίγο και λιγάκι…

Hello;
Και μιας και ο λόγος για τα πρωινά. Ας πει κάποιος στην Τζένη Μπαλατσινού ότι δεν είναι ωραία η εικόνα της κάθε φορά που κάτι αναφέρει κάποιος στην εκπομπή για αυτήν θετικό, να κατεβάζει τα μάτια, να είναι σκυφτή και αμίλητη και να το ακούει. Τηλεόραση κάνεις βρε presenter μας, δεν είσαι σε τραπέζι σπίτι σου με φίλους! Καθόλου nice το εικαστικό αποτέλεσμα!

Οδηγίες
Το ωραίο όμως ήταν με την Μελέτη, που πήγε καλεσμένη στη Γερμανού. Κάπου εκεί έσκασε μύτη και ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης και μας αποκάλυψαν τα πετυχημένα! Του τι πρέπει να κάνεις για να σε συμπαθήσει ένα σελέμπριτι, μεγέθους Ελεονώρας!

Συνταγή επιτυχίας
Περιέγραφε ο τύπος πώς ήταν μαλωμένοι και ψυχροί στην αρχή, επί περίοδο Ant1 και πώς μετά τα έφτιαξαν και πλέον είναι αχώριστοι. Τι… μεσολάβησε; Απλά πράγματα! Της έγραψε ένα μήνυμα στο facebook κάποια στιγμή, «Είσαι ταλεντάρα»!… Καλό, ε; Και το λένε και βαυκαλίζονται! Ο ένας να γλείφει και η άλλη να σκλαβώνεται! Και γεννιέται μια απέραντη φιλία!

Power
Της πάει εξαιρετικά ο νέος της ρόλος τής Σοφίας Παπαϊωάννου, που έχει πλέον την δική της εκπομπή στον Alpha. Μπορεί να μην το έχει βρει απόλυτα και η εκπομπή να αναζητά ακόμη την ταυτότητα της, ωστόσο, είναι τόσο δυνατή περίπτωση journalist, που είναι θέμα χρόνου να το αποκτήσει το know how εντελώς. Δημοσιογράφος το woman με τα όλα της! By far!

Αυτά! (και βλέπουμε!)
(το volume εσείς για καταπληκτικό songάκι μέχρι τα νεότερα!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα