Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τελικό του Master Chef και ο… δάκτυλος Ψυχάρη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: η πορεία του Master Chef και η απόφαση του Mega να μην πραγματοποιήσει τον τελικό του μαγειρικού show δεν απασχολεί μόνο το τηλεοπτικό σινάφι! Δεδομένου ότι το Enimerosi24 είχε αναρτήσει πρώτο την είδηση ότι η υπόθεση του Master Chef λόγω της

μη πραγματοποίησης του τελικού θα λυθεί στα Δικαστήρια, μοιραία από το κείμενο που ακολουθεί, και που αναδημοσιεύουμε από το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, το Left, η είδηση δεν είναι το περιεχόμενό του, αλλά ότι το αριστερό portal ασχολείται με το μαγειρικό show του Mega! Δεν έχουμε συνηθίσει επίσημα ΜΜΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ασχολούνται με τόσο ταπεινά θέματα και ομολογουμένως εκπλήσσει! Υποθέτουμε ότι το ενδιαφέρον του Left εκπορεύεται από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του εν λόγω παιχνιδιού είναι απλήρωτοι από το Mega, και η προβολή του θέματος εντάσσεται στο πλαίσιο της ανοιχτής αντιπαράθεσης που έχει με το κανάλι! Διότι κι άλλα κανάλια έχουν χρέη σε εργαζόμενους και εταιρίες παραγωγής, αλλά δεν επέδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον! Εκτός κι αν πίσω από το όψιμο ενδιαφέρον του αριστερού site, όπως υποστηρίζουν κάποιοι παρανοϊκοί και ευφάνταστοι εγκέφαλοι, υπάρχει δάκτυλος Ψυχάρη! Το παρανοϊκό σενάριο υποστηρίζει ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ (και ιδιοκτήτης του ΑΤΑ), το ζήτησε ο ίδιος προσωπικά κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας που παρέθεσε στον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα πριν λίγες ημέρες στη Μιχαλακοπούλου! Πάντως η ανακοίνωση – απάντηση του ΑΤΑ που ακολούθησε αυτή του μεγάλου καναλιού για τη μη πραγματοποίηση του τελικού του Master Chef και πήρε μόνο το site της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» συνέπεσε με την επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΔΟΛ!

Διαβάστε στη συνέχεια τι έγραψε το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, left για το Master Chef με τίτλο, «Ο τελικός στα… δικαστήρια!»: «Τη νομική οδό φαίνεται πως θα ακολουθήσουν οι συντελεστές του Master Chef.

Στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη, η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για το «ημιτελές τέλος» του διαγωνισμού μαγειρικής, εκφράζοντας παράλληλα και την ελπίδα η εκπομπή να επανέλθει σύντομα. Την ίδια στιγμή, οι απλήρωτοι τεχνικοί αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους διά της νομικής οδού… Μετά την κατάθεση αγωγής κατά του Στούντιο ΑΤΑ, η οποία θα εκδικαστεί στις 17 Σεπτεμβρίου, ομάδα 12 καμεραμάν και ηχοληπτών προέβη σε κατάσχεση εις χείρας τρίτου κατά της εταιρείας παραγωγής, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε έσοδα υπάρξουν στο εξής από πληρωμές του Mega, θα δεσμευτούν για την αποπληρωμή των δικών τους δεδουλευμένων. Το κανάλι, από την πλευρά του, με ανακοίνωση που εξέδωσε επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, εκφράζοντας ευχαριστίες στους συντελεστές του προγράμματος για την έως τώρα στήριξή τους, ενώ ανέφερε ότι γίνονται επαφές ώστε να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα