Ο Ούγκο Τσάβες χάρισε ένα σπίτι σε τυχερό follower του στο Twitter

Μια νεαρή γυναίκα στη Βενεζουέλα ανταμείφθηκε με ένα ολοκαίνουργιο σπίτι από τον πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες επειδή έγινε η τριαεκατομμυριοστή follower του στο Twitter.

Η Νατάλια Βαλντιβιέσο έγραψε στο twitter της την Πέμπτη παραλαμβάνοντας το σπίτι: «Σε ευχαριστώ, το σπίτι μου είναι πανέμορφο!» Είπε επίσης ότι

περίπου 200 οικογένειες λαμβάνουν δωρεάν δημόσια στέγη στην περιοχή της, στο νησί Margarita.

Ο Τσάβες συνεχάρη τη Βαλντιβιέσο με μήνυμα του την περασμένη Δευτέρα λέγοντας της ότι είχε γίνει η νούμερο 3.000.000 follower του, ενώ συνεργάτης του ανακοίνωσε αργότερα ότι θα της δοθεί το σπίτι.

Η Βαλντιβιέσο είπε επίσης ότι ο Τσάβες είναι «ο καλύτερος πρόεδρος του κόσμου» και ότι η ίδια ξύπνησε και ήξερε ότι αυτή θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Όπως αναφέρει σήμερα η Telegraph, η κυβέρνηση του Τσάβες κατασκευάζει καινούργια συγκροτήματα δημόσιων κατοικιών.

Φυσικά, η κίνηση αυτή του προέδρου της Βενεζουέλας σχολιάστηκε και αρνητικά, με κάποιους να λένε ότι είναι απαράδεκτο ο Τσάβες να ανταμείβει έναν πολίτη με σπίτι μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι υποστηρικτής του ή follower του στο Twitter και επισήμαναν ότι το σπίτι χτίστηκε με λεφτά του κράτους και όχι λεφτά του ίδιου του Τσάβες. Άλλοι σημείωναν τις προεδρικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 7 Οκτωβρίου στη χώρα και άλλοι έκαναν χιούμορ λέγοντας ότι οι υπόλοιποι 2.999.999 followers του προέδρου είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα