Ο νέος Μπάτμαν δεν ενθουσίασε τους κριτές των Όσκαρ

«Ο Σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή», η νέα ταινία με τον δημοφιλή σουπερ-ήρωα Μπάτμαν του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν μπορεί να είναι από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, δεν κατάφερε όμως να συγκινήσει τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου των ΗΠΑ στην κλειστή προβολή του φιλμ που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Μπέβερλι Χιλς.

Όπως αναφέρει το Hollywood

Reporter, η ταινία δεν είχε το είδος της αποδοχής που θα υποσχόταν μια επιτυχημένη πορεία στα πιο σημαντικά κινηματογραφικά βραβεία των ΗΠΑ, τα γνωστά Όσκαρ. «Ο κόσμος ήταν κάπως απογοητευμένος» είπε ένα μέλος της Ακαδημίας στο περιοδικό. «Δεν ήταν εξαιτίας του Κολοράντο. Απλώς δεν νομίζω ότι αυτή η ταινία θα πάρει καθόλου υποψηφιότητες (πέρα από το τεχνικό μέρος)». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άλλο μέλος της Ακαδημίας είπε: «Δεν υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο στις ερμηνείες. Δεν νομίζω ότι μπορεί να προταθεί για Καλύτερη Ταινία».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο συγγραφέας Μπετ Ίστον Έλις, που είναι επίσης μέλος της Ακαδημίας και οποίος λίγο αργότερα έγραψε στο Twitter: «Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά δεν υπήρξε καθόλου αγάπη για το The Dark Knight Rises στην κατάμεστη προβολή της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα