Ο Καμίνης λάτρης του Μνημονίου, σε ρόλο δικτατορίσκου της πόλης των Αθηνών - Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων για τη κατάληψη του Δημαρχείου Αθήνας

Η απόφαση Καμίνη να μηνύσει τους καταληψίες του Δημαρχείου τη βραδιά των μεγάλων διαδηλώσεων κατά της ψήφισης της δανειακής σύμβασης και των μέτρων του νέου Μνημονίου είναι δείγμα της αβύσσου που χωρίζει τον ίδιο από τον κόσμο που πλαισιώνει τις κινητοποιήσεις κατά του Μνημόνιου. Πίσω από τα κροκοδείλια δάκρυα Καμίνη για τα καμένα κτήρια του κέντρου δεν κρύβεται με τίποτα η χυδαία τακτική του να θεωρήσει ως κατάλληλη στιγμή να διακηρύξει την στήριξη του στα μέτρα–σφαγείο του νέου Μνημονίου.
Δήλωσε ότι «Πρόκειται για μία συμφωνία που καθιστά την Ελλάδα φτωχότερη, την κρατά όμως ζωντανή»…
Δεν προκαλεί κατάπληξη η επιθετική στάση του ομογάλακτου του Παπαδήμου απέναντι στην αριστερά και στα ριζοσπαστικά κινήματα. Ούτε η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης των μελών της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης με διοχετευμένες πληροφορίες ότι τάχα «πήγαν να κάψουν το κτήριο». Και όλα αυτά την ώρα που ΜΜΕ όπως η κρατική ΝΕΤ ανακοινώνουν το όνομα του Επαμεινώνδα Σκυφτούλη με τη ανάλογη σάλτσα τρομολαγνείας της εποχής Χρυσοχοίδη. Πάνε να στήσουν σκευωρία την ώρα που ακόμη και ο εισαγγελέας παραπέμπει τους καταληψίες για διατάραξη κοινής ειρήνης!
Για τη συνέχεια εδώ.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα